reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

cisowianka na jabłuszkach i kupkach się nie znam bo puki co nie mamy z tym problemów (tfu tfu). Co do temp w domku, ja też mam 21-22 st. Może temperatura nie jest powodem czerwonych policzków tylko jakaś alergia? Mogę być spaczona więc nie bierz tego poważnie...

Mamstud kochana ja wlasnie podejrzewam alergie i dlatego odstawilam kaszki mleczno ryzowe jako sprawcow .To Aneteczzka zastanawiala sie czy to od temperatury a ja odpisalam jej to co Tobie.A spaczona nie jestes ja tez zawsze wnikliwie obserwuje malego co by niczego nie przeoczyc.

reklama
Witam Was cioteczki w ten piekny poranek......u nas przepiekne sloneczko za oknem.....juz obrobilam sie z porzadkami.......musze jeszcze pomyslec nad jedzonkiem dla dziewczynek( chyba beda dzis jadly rybe po grecku...oj uwielbiaja to...).....maz opiekuje sie Amelcia...ja caly czas do niej mowi ze jutro bedzie miala operacje i ze tatus bedzie z nia.....och normalnie mnie za gardlo sciska......oj denerwujemy sie oboje niesamowicie.....

Dziewczynki..jeszcze was nie przeczytalam "w tyl" o co chodzi z ta dozgonna wdziecznoscia dla mnie....:confused2::confused2::confused2:....

Och sporo spraw musimy zalatwic dzis......przederwszystkim zakupki.....no lece narazie i zycze milego dnia....odezwe sie wkrotce...bo uzaleznilam sie od bb jak nic...:szok::szok::-D:-D.

A dodam jeszcze ze mielismy cieszka noc....dziewczyny wczoraj usnely o 18stej i o 3 obudzily juz sie wyspane......:szok::szok::szok:

mamamud i cisowianka- nie starszcie mnie, ze to jakaś alergia:no:.jej........
ale w sumie te czerwone policzki zaczeły sie kiedy zaczełam podawać kaszki ryżowe..............szlag......tylko że on ma gładziutkie policzki. sama już nie wiem....i co ja mam teraz zrobic ...odstawić kaszki????

mamamud- a Gabie po tym upadku nic sie nie stało????bidulka pewnie się przestarszyła
popłakała chwilkę, potem się szybko uspokoiła i zaczęła się do mnie uśmiechać.. To niesamowite, że wciąż ma do mnie zaufanie...Obserwuję ją, nawet guza nie ma, jakby co to pobiegnę do lekarza...
Dziś w ogóle mam koszmarny dzień, jest rocznica śmierci mojego taty....

marzena - no Kochana - pogratulować tylko takiego zorganizowania!!! Życzę szybciutkiego uwinięcia się z przeprowadzką i zasiedleniem nowego gniazdka!!!
Jakie zorganizowanie??? Jest totalny chaos:szok::szok::szok:!!!

Mamstud to zapraszam!!!

A co do szkoły to dokładnie nie wiem ile zarabia stażysta ale pewnie około 1200 zł. Godzin w samej szkole jest nie dużo, ale w domu też sporo pracy jest...

Cisownianka przepraszam Cię, pomyliłam się :-( Je
stem ciągle zdenerwowana, stąd mój błąd...

Mamstud kochana nie masz mnie za co przepraszac bo ja sie nie gniewam:-).A czemu jestes ciagle zdenerwowana mam nadzieje ze nic zlego sie nie dzieje?buzka dla ciebie

Aneteczka ja wlasnie podejrzewam ze to alergia moze byc i dlatego odstawilam i widze ze policzki wrocily do normy.Jak juz pisalam jutro mamy szczepienie to wypytam pania doktor o to dokladnie i wieczorem opisze na forum jak jest opinia naszej pani doktor.

reklama
Mamstud z Gaba na pewno wszystko bedzie dobrze.Tak to juz jest ze nasze dzieci zrobily sie takie sprytne ze szok:szok:

Co do rocznicy smierci Twojego Taty to wspolczuje.To smutne ze ludzie ktorych kochamy tak szybko ochodza.Ale z drugiej strony na smierc bliskich nigdy nie jest sie gotowym.Ale mysle ze Twoj tato patrzy na was i jest dumny ze ma taka corke i takie kochane wnuki.Ja zawsze mysle w ten sposob o swoich bliskich ktorzy odeszli i wtedy jest mi latwiej sobie z tym poradzic.

Do góry