reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Potem znowu będzie więcej pretensji o zamyknięte forum jak kogoś pominiecie także uważnie wpisywać uczestników :tak:
U nas pogoda troszke lepsza M z synkiem na spacerku a ja was nadrabiam
SŁONKO czekamy na relacje z chrztu

reklama
to jest moje pierwsze forum, także jeżeli coś przeskrobie, to sorry. Jestem z Wilna, to jest stolica sąsiadującej Litwy (to jeżeli ktoś tak jak ja jest słaby z geografii ;) i jestem mamą Adriana, który ostatnio daje mi popalić, czy wszystkie dzieci w tym wieku są HIPERAKTYWNE?

o kurcze - Litwinianka!!! super!!! no niestety - muszę Cię zmartwić - z naszego forum wynika,że Majowe dzieciaki nie należą do spokojnych :tak::-D ale może za jakiś czas im sie to odmieni - ja w każdym bądź razie wznoszę o to swe modły ;-):-D

a teraz krótko i na temat...
aga_k_m no bomba po prostu, podziwiam Twoje silne ramiona, jeszcze trochę takiego karmienia a będziesz mogła męża nosić na rękach :-D
Jagódka ślicznosci, mua , mua :*
No i dziękuję za poparcie , nic dodać nic ująć

mamamatysia trzymajcie kciuki by M podzieli się przepisem, na razie przez dwa lata nie udało mi się go wydobyć :-)

Ninko uśmiałam się z tych twoich prób woreczkowych...ale dobrze że w końcu się udało

Brzydulę oglądam namiętnie i od razu powiem ze jestem fanką Violi i jej powiedzonek...
moje ulubione to " zostawiłam żelazko...na gazie" :-D:-D:-D

ewka82 witaj na forum :tak:

m@dz1@ to dobrze kochana ze jednak te argumenty sa za ;-) z reszta aga_k_m ujęła to idealnie

ja zmykam do smyka :-D
w końcu sie obudził...mamusia sie juz stęskniła :rofl2:

kasiu - moim zdaniem,dostęp do forum zamknietego powinny mieć wszystkie aktywne mamy z czasów ciązy. To nie podlega zapewne dyskusji. Jednak po porodzie doszly do nas równie aktywne mamuśki, więc to zapewne trzeba bedzie rozważyć - ale myślę, że duża większość nie powinna się martwić:tak::-).

barmanko
tak zrobię jak napisałaś kupię gips i przynajmniej i wleję go do tego pudełka metalowego...męża poproszę żeby ten któy zastygł jakoś wyskrobał, no bo szkoda wyrzucać to pudełko bo jest ładne

moniqsan
11 pobódka matko kochana ja to tylko mogę sobie pomarzyć o takiej godzinie:sorry:

aga
ślczna ta Twoja kruszynka;-) najbardziej podoba mi się ostatnia fotka

co do zamknięcia wątków też jestem za; proponowałabym zamknąć wąki zdjęć , ogólny mam majowych i o teściowych:tak:
przynajmniej będę mogła się z Wami dzielić zdjęciami..bo tak to nie chcę; już swoje w życiu przeżyłam...zresztą te "stare" forumowiczki pewnie kojarzą o co mi chodzi

dobra ja uciekam musze zrobić porządek w akwarium:errr:
bo inaczej to się ryby uduszą

witam ewka82
Filip ostatnio przechodzi sam siebie w nocy już mu daje butle ale on w nocy nie zje więcej niż 90 i nie na długo mu to starcza :no:

forum jest fajne, szkoda, że planujecie go zamknąć, ale zgadzam się z tym, że niepożądane osoby mogą se go poczytać

ewka - udzielaj się. Przejrzyj nasze pozostałe watki - WARTO!!! Nic nie jest przesadzone:tak:. Zresztą to ankzoc jest moderatorem, i do niej będzie należało ostatnie słowo.

reklama
mój mały właśnie zasnął, jaki spokój :) aga_k_m dzięki za dodanie otuchy, że nie jestem samotna mając takiego łobuza ;) A jeżeli chodzi o mamy pracujące, to nie wyobrażam sobie jak wy dajecie rade, jestem pełna podziwu!

Do góry