reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Melduję się majóweczki. U nas noc w miarę przespana.Złamałam się i dałam Fifiemu butle o 2:zawstydzona/y:.Ale dzięki temu przespałam do 5.30,potem niestety zaczał włączać i wyłączać swoją pozytywkę:crazy:.
Saro-nareszcie wróciłaś:-):-D:-) Mam nadzieję ,że będziesz częściej się udzielać.
Patik-Cieszę się, że u Hani to nic poważnego.Powodzenia z szukaniem niani.
Confi-Przepis na Malibu w odpowiednim wątku:-).Dziś ruszam z produkcją:laugh2:.
Joannn-Pozdrowionka dla teściowej.
Nina-"Brzydula" rządzi!U mnie normalnie cała rodzina się wkręciła.M wracając z pracy pyta"a co tam w brzyduli?":rofl2:
Owco,Mamstud-Bidulki, współczuje całonocnych pobudek:-(.Moja rada-bierzcie poduchy i jak maluchy śpią to Wy do łóżeczka.Nawet półgodzinna drzemka pomaga(i kto to mówi:zawstydzona/y:)
My mamy chrzciny 15 listopada :-)
To "prawie" w moje urodzinki(17).Oprócz tego dalej walczę z suwaczkami i dalej bez rezultatu:angry::angry::angry:.
Na razie zmykam bo muszę poszukać przepisu na szarlotkę.Chcę upiec ciacho z lodami i bita śmietaną;-)

reklama
Witam Witam i całuski dla teściowej Joann:-D
ankzoc gratuleje zostania moderatorem oczywiście jak forum się zamknie prosze o uwzględnienie
Sara fajnie że jesteś wiem że masz mnóstwo roboty z małym skazańcem :wściekła/y:
Nina ja tez ostanio zaczęłam oglądac brzydule chociaż nigdy nie lubiłam teraz jak wracam z pracy to akurat leci i mnie wciągło:-p
Owca i Mamstud ja też z oczami na zapałkach najlepsze jest to że mój mały mężczyzna nie chce jeść tylko się wierci stęka jęczy czasami gada :eek:
A co do odcisku to ja dostałam taką jakby ramke z jyska gdzie jest miejsce na odcisk i potrzebne do tego materiały miałam zrobić już dawno ale mój M tak samo na wszystko ma czas i nie nie pomógł do dziś z tym:rofl2:
Kronike tez chce założyć już zbieram zdjątka takie z różnych okresów
Nina gratuluje pobrania moczu

wiecie co - piszecie o tej "BrzydUli"... a ja ani podczas ciąży, ani teraz nie portafie się wciągnąć.. hehe - chyba jestem jakims "wyjątkiem";-):-D

joannn no współczuje sytuacji :eek: głupia sprawa.. wiesz tak na prawdę każda z nas nie pisze tutaj wszystkiego co by chciała właśnie przed obawą zdemaskowania ;-)

a teraz tak sobie pomyślałam - bo jest osobny wątek o teściach i rodzicach - czy by ten wątek można było zrobić jako zamknięty?? :sorry::sorry:

nina, super że udało się w końcu zebrać ten mocz :-)

owca, odwdzięcz się synalkowi - obudź go :-D:-D niech zobaczy jak to fajnie jest jak się człowiek nie wyśpi :rofl2:

bohaciefka, super robisz te albumy, z opisu widać że chyba troszkę to pracochłonne jest co? :sorry: a może to się tylko tak wydaje ;-) na pewno córki będa miały suuuper pamiątkę jak dorosną. ja czegoś takiego nie mam - a szkoda wielka :zawstydzona/y:
aaa i zapomniałam cię pochwalić - widzę że super poradziłaś sobie z suwaczkami :tak:

co do odcisku, my już mamy dwa odciski :-) stópka za każdą razą :tak: my odcisk robimy w formie - gipsie.
aga, powiem ci że w gipsie zrobić odlew jest dość ciężko :zawstydzona/y: mąż troche zmarnował proszku zanim nauczył się robić dobrą konsystencję. no i mimo tego że na śpiocha robisz odcisk dziecko i tak porusza kończynami :sorry: nóżke chyba jest prościej odbić... następną razą spróbujemy rączkę :tak:

nina, bo właśnie z tymi odciskami to jest tak że jak zrobisz złą propocję to albo szybkę stygnie albo jest rzadkie :crazy: dlatego my kupiliśmy najnormalniejszy gips w woreczku i wyciągamy i robimy wtedy kiedy potrzebujemy. nie kosztuje to duzo pieniążków więc nie jest żal jak cos nie wyjdzie :tak: tak więc polecam - przejdź się do sklepu z malarskimi rzeczami i kup sobie małą paczuszke gipsu :tak:

a ja właśnie pozgrywałam fotki z aparatu, i.. przypomniało mi się co mamamatysia napisała wczoraj o mojej Niuńce- tj. że aż dziw, ze ma taką wagę będąc na cycku - a więc proszę - nasza czwartkowa sesja karmiąca;-):tak::-D
Moje Maleńkie Dziecko w akcji:-D:-D:-D

Załączniki

• jagódka i oluś 014.JPG
    jagódka i oluś 014.JPG
    54,5 KB · Wyświetleń: 51
  • jagódka i oluś 015.JPG
    jagódka i oluś 015.JPG
    51 KB · Wyświetleń: 46
  • jagódka i oluś 017.JPG
    jagódka i oluś 017.JPG
    55,4 KB · Wyświetleń: 48
  • jagódka i oluś 018.JPG