reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

ankzoc - witam naszą panią moderator:-).
Zamknięty - jestem raczej za bo poruszamy dużo osobistych spraw, z czasem nabrałyśmy zaufania więc i otwieramy się bardziej a nie wiadomo kto Nas podczytuje.

reklama
confi, owca - wszystkiego dobrego dla maluszków, przede wszystkim mam cierpliwych i uśmiechniętych nawet po nieprzespanej nocy, pieluszki suchej, zadowolonego żołądeczka i buźki uchachanej.

patik80 - moja starsza miała duże zgrubienia sutka, byliśmy u chirurga, kazał smarować czymś na obrzęk w żelu (zapomniałam), zmniejszało się i zniknęło, mi tez powiedziano, że hormony.

CONFI-OWCA -wszystkiego naj dla dzieciaczkow!

moj maly ma niebieskie oczka od urodzenia,raczej juz mu sie nie zmienia a chcialabym bo mi sie podobaja ciemne tak jak ja mam piwne.

spadam bo glodomorek wstal

bohaciefka dzięki za odpowiedź, z zewnątrz nic nie widać żeby miała jakiś obrzęk, dopiero jak dotykam to wyczuwam twardą kuleczkę. Zobaczymy co powie lekarz, idziemy wieczorem, mam nadzieję, że to nic groźnego

hahahha:-D szybciej odemnie widziałyście, że dostalam już funkcję moderatora :-p, właśnie przed chwila przeczytalam ;-)
no to teraz zaczna sie sypac pomysły :-)

a ja już po wizycie u lakarza - jak zwykle lekarz nie wysilił się - skoro mam zdrowe dziecko, to On nie rozumie po co przyszłam - kontrola = natretna matka;-). Jaga waży - 10,350 kg, a długość ok. 78 cm:szok::tak::-D.
Lekarz powiedział, że Ona wyglada na roczne dziecko a nie na 5-miesięczne:szok::-D. Co jeszcze - na ulewanie "pokaszkowe" kazał nadal podawać Debridat. I nie męczyć kaszką manną jeżeli tak strasznie zwraca - później i tak dostanie gluten w innej postaci :confused:(no nie wiem co mam na ten temat myśleć :dry:- a co z tą wczesną ekspozycją:confused:?). Pochwałi stateczność Jagi (że tak ładnie siedzi jak ją ubierałam, no i przy noszeniu - nie musze przytrzymywać jej główki i kregosłupa - trzymam po prostu za tyłek, i uważam kiedy się próbuje wychylić).
Tyle...

patik - moja Mała po urodzeniu miała napuchniete piersi i właśnie te grudki.. Przy dotyku nie bolało jej to (nie płakała wkażdym bądź razie) - polożna kazała nam robić przez kilka dni okłady z sody (łyzka stołowa sody na pół szklanki ciepłej wody) - pomogło po 3 dniach. A okłady robiłam jedynie po kąpieli - tak ze 3 minuty potrzymałam jej waciki (te duże) na piersiach.

reklama
aga_k_m, nina2003 dziękuję Wam dziewczyny:-) od razu mi lepiej jak przeczytałam Wasze posty, ale pojedziemy do lekarza i się upewnimy o co chodzi!
Jagódka rośnie jak na drożdżach i kto by pomyślał, że karmisz ją piersią :-) Duża dziewczynka, niech nadal rośnie zdrowo!

Do góry