barmanka79
Deus Dona Me Vi
a od kiedy zaczęłaś zmniejszać podawanie piersi?A ja dostałam dzisiaj pierwszą @ a tak bylo fajnie ale zmniejszenie podawania cyca musi mieć jakieś skutek :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a od kiedy zaczęłaś zmniejszać podawanie piersi?A ja dostałam dzisiaj pierwszą @ a tak bylo fajnie ale zmniejszenie podawania cyca musi mieć jakieś skutek :-(
Ja wracam od 5 listopada ale na 1/4 etatu i w sumie to się cieszę bo to raczej dla mnie jako urozmaicenie dnia;-), do tego mam do pracy 25 min średnim krokiem. Co do karmienia piersią to też prawie nie karmię, 2x w ciągu doby raczej do popicia, szkoda, ja już od 3,5 m-ca wprowadzałam stopniowo modyfikowane, zaczęłam od 80 ml wieczorem i do dzisiaj wyszło 80ml ale z cyca na dobę:-(. Ech .Wiytam i przeprasza, że mało się udzielam ale mały pochłania cały mój czas i energię. Do tego od 9-go listopada wracam do pracy i już praktycznie nie karmię piersią. Sytasznie mi żali i wogóle mam masakrycznego stresa jak to będzie.
Mam pytanie czy wprowadzacie już gluten i w jaki sposób?
hihihi to faktowca- nie przerażaj sie organizacją - tu na forum mamy spacejalistkę w internetowym załatwianiu wszystkiego (ślub i chrzciny - 1 klasa) - barmankę oczywiście - z pewnością pomoze Ci w czym sie da, i podrzuci kilka "złotych" pomysłów:-):-):-).