tsarina
MamaPower!
aga km sto lat dla Jagódki! wszystkiego najlepszego i naj naj...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ejjj serio krzyczą na ciebie że sadzasz dziecko na kolanach??Jaga jeszcze samodzielnie nie siedzi - próbuje - ale nadal się gibie, kolana to juz u nas standard (co niektórzy krzycza na mnie, ze jej krzywde robię, ale.. dla mojego dziecka krzywdą jest leżenie) - od biedy w lezaczku tez posiedzi.
TAK JEST !!! (salutuje) :-)Confi
Przestań i to natychmiast się nakręcać!!!
Nie ma nic złego w tym, że mały ma ciemiączko, mój Kasiulek też ma i może jeszcze mieć nawet pół roku!!!
i też ma dosyć spore.. jestem pewna tego co piszę więc sie proszę uspokoić ;-)
Damian szczypie, boksuje mnie po ramieniu szczególnie jak jest na rękach, wyrywa mi włosy, gryzie sutki , palce i ostatnio noswiem, że było pytanie o szczypanie, ale czy Wasze dzieci Was gryzą?
moja Iza wczoraj chwyciła Dziadka za wąsy i z całej siły przyciągneła do siebie pakując sobie jego nos do buzi i gryząc!