reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Mam cudnego synka. Położyłam go wczoraj spać o 19:00 i spał aż do 8!!!!potem butelka i dalej do 10 spał.Wstyd ale ja z nim do 10spałam.Teraz leży na macie i sobie gada:-)Słodziak mój kochany.

AgA- o rety!! przykro mi że operacja ise nie odbyła. Napewno twój M jest podenerwowany, bo tak czekać być nastawionym i nagle dowaidujesz sie że jeszcze nie teraz, fioła można dostać.Tyle stresu na nic.

barmanka- fajne zaproszenia i no marcelek na nim!!!

Aga k_m- a ja trzymam za was kciuki, oby sie udało szybko znaleść mieszkanie. Jednak życze aby relacje z rodzicami uległu ociepleniu:-)zeby zrozumieli że popełnili błąd.

owca-zdrowia dla malucha!

U nas paskunie na dworze. Musze z małym na zakupy przejść, ale troche sie boje bo ma lekko podwyrzszoną temperature po wczorajszych szczepieniach. Wogóle zawsze sladu nie było po igłach, a teraz ma dwie krostki na nogach.

reklama
moniqsan - pamietam , ze nam pisałas kiedyś o chorej malutkiej dziewczynce, której losy śledziłas przez bb. Tak sie zastanaiwma czy to ta dziewczynka z czerwca 09'???ostatnio weszłan przez przypadek na ten watek, bo zamiasta na maj kliknełam na czerwiec i az mnie za serce złapało.

aneteczka, moniqsan - a ja Wam powiem, że nie mogę czytać o chorych maluszkach - po prostu nie mogę - za bardzo wszystko biorę do siebie, do serca, i zawsze odbija sie to mojej psychice:zawstydzona/y:..

a z newsów - moja przyjaciółka (ta z Opola), rodzi od 3 godzin!!! Za chwilę będę Ciocią :-):-):-)!!!

Barmanko te zaproszenia sa urocze. My juz kupilismy takie oklepane w sklepie ale jak wroci D z pracy to mu szepne o nich i moze kupimy nowe. Nie byloby problemu gdybym nie wyskakiwala co jakis czas z "super" pomyslami i zakupami. W niedziele kupilam uzywany (i wydawalo mi sie ze sprawny wozek), i D musial sie nizle napracowac by naprawic kolka ktore prawie odpadly :-( Tak samo bylo z wozkiem ktory kupilismyy przed narodzinami Natanka. Wszystko bylo dobrze do momentu jak wyszlismy na pierwszy spacer. Po pierwsze nie miescil sie do bagaznika, byl ciezki i malo zwrotny. To tylka kilka moich genialnych zakupow wiec rozumiencie dlaczego D moze sie nie zgodzic na zakop tych cudnych zaproszen:sorry:

Mój M też patrzy z pod byka na moje zakupy,zwłaszcza na allegro.Udao mi się nabyć parę ,fajnych i tanich bubli.Ostatnimi czasy pokazuje mu tylko te wartościowe a resztę ukrywam. Gorzej jak jest w domu i przychodzi listonosz,wtedy klops.

a ja właśnie zostałam Ciocią:-):-):-)!!! o 12:20 na swiat przyszła Zuzia- 57 cm i 3300 g, 9/10 pkt w skali Abgar. Jestem taka szczęśliwa - normalnie już prawie paczka chusteczek poszła w kosz..

Mój M też patrzy z pod byka na moje zakupy,zwłaszcza na allegro.Udao mi się nabyć parę ,fajnych i tanich bubli.Ostatnimi czasy pokazuje mu tylko te wartościowe a resztę ukrywam. Gorzej jak jest w domu i przychodzi listonosz,wtedy klops.

hehehe - ja tak mam juz od 3 lat.. Zazwyczaj jest tak - jeżeli uda mi się odebrać samej paczkę, to od razu rozpakowuje, i szybko niszcze opakowanie. Ciuchy dla mnie chowam w szafie, ale tez niezbyt za głęboko. Po kilku dniach zakladam - jeżeli cos mu się zaczyna "nie podobać" - mówię, ze to stare, hehe - i przeciez tyle czasu - "o tu"wisialo w szafie ;-):-D
Gorzej, jeżeli sam cos odbierze - to wtedy trzeba sie przyznać.
No ale...

Acha - kupiłam już ten fotelik Maxi Cosi Priori - zadecydowal o tym filmik na discovery - o auto crashach (testach aut, z wyposażeniem w foteliki). Jutro powinnam mieć go w domku:tak::-)

aga k m-no to gratulacje !

a ja zas mialam stronki do czytania,takze tez jestem za tym zeby forum bylo zamkniete ,chociaz bardzo duzo nie pisze ale nieraz bym chciala cos osobistego napisac ale nie idzie zeby ktos inny nie czytal
nawet moj maz niewie ze pisze na bb.
.
barmanka zaproszenia fajne.

reklama
Do góry