reklama
M
Marzena80
Gość
K.M. witaj ponwnie! Podziwiam, że wytrwałaś te 5 tygodni!!!
A z tym wychowawczym to okropna rzecz! Żeby dostać to trzeba by było przymierać głodem, bo co to jest 504 zł na osobę czyli my musielibyśmy mieć dochodu najwyżej 1500 zł i dostaniemy 460 zł wychowawczego? Szkoda słów...
A z tym wychowawczym to okropna rzecz! Żeby dostać to trzeba by było przymierać głodem, bo co to jest 504 zł na osobę czyli my musielibyśmy mieć dochodu najwyżej 1500 zł i dostaniemy 460 zł wychowawczego? Szkoda słów...
M
Marzena80
Gość
Piękne katowickie kąty powiadasz...??? Tego u nas nie ma! Ale na wiosnę można z dzieciaczkami iść do wesołego miasteczka do Chorzowa. Tam są takie różne malutkie karuzeli dla takich rocznych pikusiów! A najlepszą rzeczą w Katowicach jest Silesia City Center czyli nasze największe centrum handlowe! Chociaż koło siebie będę miała nawet dość fajny park. Jakoś zorganizujemy sobie czas!no to się szykuj teraz na jesień/zimę wszystko zależy od pogody, poza tym Nasze Niuńki są małe, wiec za długo na zewnętrznym nie wytrzymają. Ale na wiosnę.. hmmm... mam nadzieję, że oprowadzisz nas po pięknych katowickich kątach (ja nadłuzej byłam przy (i "w") spodku (na meczu 2 lata temu - taki prezencik od jednego z dostawcy materiałów dla mojej Firmy,) a tak Katowice to tylko autkiem pare razy przejechałam).
bohaciefka
Fanka BB :)
mamamatysia, m&m's - jestem pełna podziwu dla wyczynów Waszych pociech:-). Moja to nawet nie bardzo chce wkładać stópki do buzi, starsza córka nie umiała raczkować tylko jeździła na pupci jak foczka a wieku 14 miesięcy wstała i zaczęła biegać. Ciekawe jak będzie z Małgosią.
jola - jezusiczku kochany, toć Ty skóra i kości, dziewczyno chwytaj za łososia wędzonego, bitą śmietanę, gofry, banany, ziemniaczki, makaron ... ech ... Tobie raczej więcej snu i odpoczynku. Zastanów się nad skorzystaniem z czyjeś pomocy przynajmniej w zajęciach domowych bo jak dziewczynki zaczną raczkować to już nawet na śniedanie nie będziesz miała czasu. Gdybym była w pobliżu to zajęłabym się naszym słodkim babińcem.
sara - to się rozumie, że wpadnę, może uda mi się samej bez moich winogronek u boku;-). A z tym gościem od mieszkania to niezły numer!!!!!!!! Twój mąż ma łeb na karku!!!!!!
Małgosia coś nie ma apetytu, je mniej a dzisiejszej nocy płakała, gaworzyła, śmiała się i to wszystko naprzemiennie, że totalnie zgłupiałam i jestem strasznie niewyspana, jak nie jedna to druga, a starsza budziła się z bólami nóg. Ech...
Trzymajcie się i do zdrowia szybko wracajcie.
tikanis - też szybkiego powrotu do zdrowia życzę.
aga km, AgA - he, he, żmijki kochane, ja też Agnieszka .
aga km - twój mąż tez gra na gitarze?????
jola - jezusiczku kochany, toć Ty skóra i kości, dziewczyno chwytaj za łososia wędzonego, bitą śmietanę, gofry, banany, ziemniaczki, makaron ... ech ... Tobie raczej więcej snu i odpoczynku. Zastanów się nad skorzystaniem z czyjeś pomocy przynajmniej w zajęciach domowych bo jak dziewczynki zaczną raczkować to już nawet na śniedanie nie będziesz miała czasu. Gdybym była w pobliżu to zajęłabym się naszym słodkim babińcem.
sara - to się rozumie, że wpadnę, może uda mi się samej bez moich winogronek u boku;-). A z tym gościem od mieszkania to niezły numer!!!!!!!! Twój mąż ma łeb na karku!!!!!!
Małgosia coś nie ma apetytu, je mniej a dzisiejszej nocy płakała, gaworzyła, śmiała się i to wszystko naprzemiennie, że totalnie zgłupiałam i jestem strasznie niewyspana, jak nie jedna to druga, a starsza budziła się z bólami nóg. Ech...
Trzymajcie się i do zdrowia szybko wracajcie.
tikanis - też szybkiego powrotu do zdrowia życzę.
aga km, AgA - he, he, żmijki kochane, ja też Agnieszka .
aga km - twój mąż tez gra na gitarze?????
Ostatnia edycja:
M
Marzena80
Gość
Aguś a co z tym Lindaxem? Masz go?
martalis
mama 24 h
k.m-widac na suwaczku ze twoj maluszek ma 5 mscy!!wszystkiego naj.
napewno szczesliwa jestes ze juz koniec wyjazdu.
napewno szczesliwa jestes ze juz koniec wyjazdu.
marychna21
Fanka BB :)
K.M.- kasa rewelacyjna ale poświęcenie wielkie. Pewnie na zawsze zapamiętasz to rozstanie. A Twój synuś ma chyba dziś 5 miesięcy więc wszystkiego dobrego życzymy:-)
M
Marzena80
Gość
K.M. rzeczywście zarobek ładny, ale jakie poświęenie. Tego się nie da moim zdaniem przeliczyć na żadne pieniądze.
A ja przed chwilą patrzałam sobie na "listę autorstwa wszystkich majóweczek" i tyle dziewczyn przestało pisać... Szkoda. Ale ciągle nurtuje mnie Malgoss. Któraś miała do niej numer telefonu...??? Można by chociaż jakiegoś smska wysłać. Może zajrzy do nas?
A ja przed chwilą patrzałam sobie na "listę autorstwa wszystkich majóweczek" i tyle dziewczyn przestało pisać... Szkoda. Ale ciągle nurtuje mnie Malgoss. Któraś miała do niej numer telefonu...??? Można by chociaż jakiegoś smska wysłać. Może zajrzy do nas?
reklama
Marzena wiesz że mnie też! Najbardziej ze wszystkich zastanawia mnie jej nieobecnosć i co u Niej. Dlatego że tak nagle przeształa pisać i miała takie problemy z Szymonkiem. :-( Dobrze by było wiedzieć czy wszystko ok.
Ostatnia edycja: