barmanka79
Deus Dona Me Vi
mam pytanie do mam które używają butelek - do mleka czy herbatek.... Czy we je sterylizujecie? jeśli tak to w jaki sposób, w specjalnym urządzeniu, czy zwykły garnek z wrzątkiem?
ja dzis sobie pospałam, odespałam w końcu a teraz zamiast iść spać to jak głupia oślica siedzie przed tym kompem niech mi ktoś zabierze ten internet!! będzie święty spokój..
a jutro idziemy z Marcelkiem na urodzinki do takiej dwu letniej Natalci, ale ide na krótko niestety bo idę sama, a z tym moim diabełkiem ostatnio gdzieś wyjść to normalnie mam dusze na ramieniu wstyd przy ludziach normalnie
ankzoc, piękny komplecik
żaluj że mnie nie widziałaś jak to przeczytałam mało co a bym się posikała ze śmiechu wy świtnuchy wy ejjjj to ty fajne rozmowy z koleżankami miałaś pewnie każda chciała wiedzieć co i jakA ja męża poznałam bardzo tradycyjnie - w 1 klasie liceum
Nie tradycyjny był fakt, że był moim nauczycielem informatyki
Od połowy 1 klasy liceum (czyli od 2 semestru) byliśmy razem Czujecie czaczę? W szkole było ciepło
eeeeee a ja mam takie pytanko :-) kto teraz jest "nauczycielem"?
confi, zmienisz zdanie zobaczysz popatrzjak Damiś jest słodki.... nie chcesz drugie takie bobo?:-)
że ty masz pomysły by takie filmi nagrywać dobre!! widzę że rośnie ci mały pyskacz
aga, confi wy mnie nawet nie wpieniajcie z tym spaniem w nocy, małpy przebrzydłe mój synalek tez kiedyś tak ładnie spał...kiedyś...ale odkąd mam mniej pokarmu w piersiach już tak ładnie nie jest...teraz, niewiedzieć czemu jak się obudzi pierwszy raz w nocy na mleko to potem już wstaje co 1,5godz - z zegarkiem w reku
i to na tyle, synalek pokwikuje extra