reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Acha i dziękuję wszystkim za odpowiedzi w sprawie zabawek:-):tak::-D wszystkie wyglądają zachęcająco, niestety budżet ograniczony więc muszę coś wybrać... A jest z czego i wybór trudny. Najlepiej jakby Mati się wypowiedział:tak:

Hej kochane mamusie ja tylko na chwilkę, wpadłam napisać, że jutro mamy chrzciny, więc dzis i jutro pewnie już się nie odezwę. Trzymajcie kochane kciuki żeby wszytsko się udało, moja księzniczka w kościele jak spiewają to płacze bo strasznie nie lubi takich pieśni..... a jak jest cisza to wtedy zaczyna piszczeć, więc chyba czeka nas wesoła msza ;-), dobrze, że to jest tylko msza dla naszej córci i nie będzie innych ludzi.
Pochwalę wam się moją sukienką dla niuni :-)

barmanko - ja też jestem straszną "chomikarą". Na strychu u Rodziców mamy już 8 dużych pudeł z ciuchami (u Rodziców mam 1 duży pokój, osobną kuchnię i lazienkę z przedpokojem - wiec co nowa pora roku - wedrujemy na strych po odpowiednie pudło, zanosząc ciuchy z minionego sezonu i sciagając laszki na kolejny:tak:. Tyle, ze wiadomo w 3/4 tych ubran juz nie chce mi sie chodzic, dokupilam kilka nowych, wiec znowu wszystko wedruje na strych wzbogacone o kolejne nabytki:-D;-). I tak caly czas. Nie wspomnę już o tym co pisałaś - "napewno się w to jeszcze zmieszczę" -HAHA .. Z niektorymi oszukuję się juz 5 lat - a teraz to juz bardziej niz pewne, ze nawet jakbym schudla te 10 kg, to i tak bym w nich nie chodziła, bo juz dawno wyszly z mody...).

Dlatego nie bede zaśmiecać się dodatkowo z ciuszkami Jagody. Kolejne dziecko zasluguje na coś równie pięknego i nowego jak miała Jaga. A, że te ciuszki naprawdę są piękne i w rewelacyjnym stanie - to z pewnością już teraz posłużą jakiejś dziewuszce:tak::-)

Powinnam też coś zrobić ze swoimi ciuchami.. ale jak pomyślę sobie o tych pudłach to mi sie slabo robi (zresztą i tak lada dzień bede musiala pościągać rzeczy jesienne i zimowe, no i moj komplecik narciarski, haha - w końcu w listopadzieotwieram sezon narciarski:-D:-D:-D)

Co do spania - moja Niuńka nadal śpi :szok::-D:-D - przed 7:00 zmienilam jej pampersa, dalam cycka i ... spi!!! :-D:-D:-D

Ankzoc - przecudny komplecik!!! Właśnie takie cuda robiła kiedyś moja babcia - wszystkie dzieciaki w rodzinie (te, u ktorych byliśmy na chrzcinach) były obdarowane przez babcie. Niestety - oczka już nie te, a ja nie chciałam męczyć babci - więc Jaga miała kupną kieckę.
Juz nie mogę sie doczekać foteczek z chrzcin:-):-):-)

A powiedz mi -jak tam nauczanie Majeczki do spania w łóżeczku?? Jagoda czasami uśnie sama, ale w wiekszości przekladamy (JA ją przekładam -M zawsze boi sie, ze Ona sie obudzi) ją na śpiąco od nas z łóżka:tak::-)

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczynki za miłe słowa, zapewne wkleje focie po chrzcinach

agakm- u nas z zasypianiem coz byl okres ze mala zasypiala sama a jak sie rozchorowala to znowu z nami w lozku spi :-D juz od 2 tyg:cool2:

moja Gwiazda powstała - 10:40!!! Nasz nowy rekord:tak::-D:-D:-D
Lecę ją umyć, ubrać i nakarmić. Do później Kochane :***

reklama
ankzoc- super ciuszki:-)

marzeniak- moj maly tez sie budzi po kilka razy w nocy a rano ledwo co zyje:-(

aga-k-m- oj zazdroszcze tego spania..super moj maly jeszze nigdy nie przespal calej nocki..

Do góry