hej mamusie witam w poniedzialkowy piękny poranek :-), u nas ze zdrówkiem nie najlepiej :-(Majeczka ma nadal katarek okropny, ale już dzisiejsza nocka była lepsza
. Za to mnie rozkłada jakies choróbsko
, od wczoraj zaczęło mnie boleć gardło i mam katar chyba zaraziłam się od córci, a tu chrzciny za 5 dni, mam nadzieję, że zdazymy się wykurować do soboty
mamstud- kochana mam aspirator frida i sciagamy małaej z noska, ale dzieki za poradę w sprawie maści kupiłam ją i faktycznie małej się lepiej oddycha. Ojejka współczuję ci z tym wstawaniem nocnym. Kochana ty piszesz, że teraz masz nawał mleczny a ja tak mam własnie od samego początku, jak karmię małą to się krztusi, a pod drugi cycek podstawiam butelkę, bo tak mi tryska już mam zamrożonych 30 woreczko z mlekiem po 250 ml i to tylko z nocnego mleka bo te z dnia to wylewam, wiem co przezywasz i nie wiem co ci poradzić bo ja tak się męczę od poczatku
malinka- dziekujemy slicznie za głosy :-)
confi- sliczne zdjęcia, damianek to mały przystojniaczek ;-)
jola466- no to sporo kasy zebrały te twoje panienki, ja powiem ci tak my małej załozylismy konto i wpłacamy jej co m-c pieniążki, no i załozylismy że wszytsko co bedziemy zbierać np z chrzcin itd będziemy jej tez tam wpłacać, no ale u ciebie są 2 panienki i zapewne jest wam troszkę ciężko, to może część pieniędzy wydajcie na jakieś potrzeby córeczek a resztę na konto. Śliczne zdjęcia, córcie wyglądają cudnie no i mamusia też
tikanis- kochana pytałas co możesz kupic Kubusiowi zamiast karuzelki ja kupiłam małej
Zabawki dla dzieci. Sklep z zabawkami dla dzieci Tuptus. - PIANINKO A KU KU Fisher Price /zabawki H9741/, jeszcze go nie mam ale jak dostanę to mogę ci napisać czy jest warte zakupu :-), wydaje mi się to lepszym pomysłem niż kupowanie teraz karuzelki
agakm- GRATULACJE :-)
barmanka79- dobry ten twój Marcelek, agen na całej lini, moja mała kiedys u lekarza leży rozebrana i lekarz jej pampersa odchyla a ta mu siku robi i uśmiech od ucha do ucha
dobry pomysł z tym watkiem
poproszę zdjęcia :-)
bohaciefka-
wow kochana bez tv podziwiam cię, ja to lubię oglądać tv chociaz bez przeseda większym uzaleznieniem jest dla mnie komp ;-)
olivia74- może jest za ciepło w pomieszczeniu, albo za suche powietrze, spróbuj trochę oszukiwac dziecko herbatką, może to pomoże ;-), a być może przyczyna leży gdzie indziej moja córcia bardzo dużo mi się budziła i nie chciala jeść bo bolało ją gardełko, nie miala kaszlu ani gorączki dopiero wizyta u lekarza pomogła i leki :-)
marzena80- no nie kochana twója córcia jest rewelacyjna no jaki świetny z niej pączuś całusny :-). Kochana wozisz jeszcze małą w gondoli??