Rosea
Majowe mamy'09
jutro zaczynam 13 tc, ale moimi badaniami sie nie przejmuj i nie martw sie że takich nie masz - ja choruję na cukrzycę typu 1 i jestem na insulinie. Ta choroba może spowodować różne wady, którymi już na samym wstępie mnie nastraszyli lekarze, ale zapomnieli dodać, że niewyrównana cukrzyca tak źle wpływa na dziecko (ja staram się bardzo kontrolować cukry i mam je prawie jak u zdrowego człowieka, więc prawdopodobieństwo wystąpienia potencjalnych komplikacji u Brzdąca jest mała). Dlatego mam te wszystkie badania, których normalnie się nie wykonuje u kobiet w ciąży. Taka ta moja ciąża "specjalnej troski" - więc nie przejmuj sie absolutnie, że Ci ich nie robią .ROSEA:"Miałam dziś poza usg, jeszcze echo serca i biometrię i wszystko jest w porządku- i serduszko, i układ krązenia, i kręgosłup, i formujący się szkielecik... Młode ma 6 cm "
I teraz moje pytanko ktory to tydzien bo mi takich badan jescze nie zrobili i tez sie dziwie...niby mieszkam w szwajcarii to powinni wiedziec co i jak...ciezko zaufac lekarzowi..
moj tydzien to 14 sie zaczal i malenstwo tez 6cm a bylam w ten poniedzialek u lekarza...slyszelismy bicie serca malenstwa ale to tyle..
A w ogóle to mi ślinka pociekła na te pulpeciki w sosie koperkowym... Mogę sie uśmiechnąć o przepis? :-):-):-)