reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

hej
mysle ze u kazdej z nas jest inaczej...ja tez sie lenie ale mam apetyt za dwoch!!!i zapachy juz mnie nie draznia czasem robi mi sie niedobrze...ale u ciebie to napewno przez to chorobe...nic przyjemnego...
moja mama to chyba przytyla tylko 7 kilo zawsze byla szczuplutka a ja raczej jestem po tacie i tyje szybciej wiec w ciazy pewnie bedzie to samo juz sie zaczelo...wiec musze sie pilnowac z jedzeniem...wiec Ci zazdroszce z tym brakiem apatytu troche!!!!
pozdrawiam

reklama
i jeszcze jedno. Kocham byc w ciazy, chociazby dlatego, ze jedzenie jest takie dobre no i jesli mam ochote na lody czekoladowe o 22 to je wcinam! Moze i bede zalowala nadwagi po porodzie, ale to chyba jedyny okres kiedy nie kontroluje wagi, a mam ogromne tendencje do tycia.

Isabela- fajnie masz, a ja jeszcze siedzie w pracy i jak wroce do domu to bede musiala cos ugotowac, a juz taka zmeczona jestem i mi sie nie chce, ale mus to mus :) podrzucilabys mi troche :-p
Krystyna 30 No ja tez mam figure po tacie i rozmiar 12 i zaczynam juz odstawiac slodycze i jak chce mi sie cos slodkiego to jem suszone owoce , badz jablka :) bo pozniej nie chce po ciazy wazyc double :-p

Nie wiem czy tylko ja tak mam ale dalej nie mam większego apetytu, mało na co mam ochotę, dalej drażnią mnie zapachy. Kiedy to minie, czy ja jestem jakimś okropnym wyjątkiem? Pozdrawiam

dla posieszenie powiem Ci ze ja tez nie mam apetytu!!! prawie wogole, tzn musze cos zjesc jak jestem glodna bo jesli tego nie zrobie to trzesa mi sie rece, nie dobrze mi i wymioty sie pjoawiaja, ale jak juz mam wybierac co zjesc to juz mi nie dobrze!!! jestem glodna a nic mi sie nie chce, dziwne uczucie...
ale dzieki temu jak dotat nie przytylam zbyt duzo, to juz koncowka 12 tyg a ja mam 70dag do przodu, co akurat mi na reke:))
draznia mnie zapachy, nawet sam widok jedzenia( na reklamach,autobusach itp) objadow w domu niejem juz bardzo dlugo,i dziwne to ale jak widze jak moja rodzina wcina to juz mi nie dobrze!!:) jedyne co mi pasuje to zupki chinskie...nie wiem czemu!!!

isabela piekny brzusio!!!!! sama bym juz taki chciala:) a z tymi zdieciami..tu bylo juz tyle opisow jak je wklejac a ja i tak nieumiem:)

halooo mamuski... ile to od wczoraj juz naklikalyscie.... u mnie po staremu siedze w domu i sie nudze i wszystko przez to mnie wpienia... nie wiem jak dlugo tak wyrobie...pozdrawiammmmm

a mi apetyt wrócil :) wilczy apetyt...
dziś już tyle zjadłam , że aż mi wstyd :sorry2:
jak tak dalej pójdzie to będę szersza niż wyższa i będę się turlać a nie chodzić;-)

mama_Bartusia, Ty tez masz juz brzusio niczegusny, wikszy od mojego :)
Ja generalnie mam rozmiar 14, wciaz wchodze w te same ciuchy, niektore w biuscie ciut za male, ale biodra wciaz ten sam rozmiar, tylko brzuch odstaje. Kupilam juz spodnie na wczesna ciaze w "mothercare", ale i tak najlepsze sa dresiki :p
:angry:

reklama
a mi ten brzuch nie chce urosnąć, chociaż to 13 tydzień i 2ga ciąża, widać tylko jak wypinam albo się najem:-( ale w spodnie dopiąć się coraz ciężej
dzidzi ma już 7 cm, ale lekarz w szpitalu nie kazał mi podglądać usg i nie pokazał maleństwa :wściekła/y: wrrr czytałam tylko wymiary na wypisie

Do góry