reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Byliśmy dzisiaj z małym w poradni neonatologicznej gdyż jak się urodził dostawał antybiotyk przez 5 dni i teraz musieli to zkontrolować i znowu mu krew pobierali z główki 2 razy:no: ale miejmy nadzieję że wyniki ok

reklama
Tyle dni po porodzie i nadal Cię boli? A byłaś może szwy usunąć? Ja miałam samorozpuszczalne, ale i tak po tygodniu położna mi je usunęła. Powiedziała, że one mogą dość długo się rozpuszczać i ja będę cały czas cierpieć. A po ich usunięciu była taka ulga, że szok!!!
Ja miałam wszystkie rozpuszczalne, więc nie musiałam iść na zdjęcie szwów. Kręgosłup boli nieraz w ciągu dnia. Myślę, ze to nie dość, ze od dźwigania ciężkiego dość wózka, ew.gondoli z Małym, to tez samego Małego, który przytył troszkę na pewno, bo się coraz cięższy robi. Niebawem będę u gina, to Mu powiem, a na nastepnej wizycie położnej, powiem Jej o tym, ciekawe co powie.

imagination dołączyłas do grona mamusiek których dzieciątka wczoraj dały się we znaki ;-) i tak jak my straciłaś cierpliwośc...nie przejmuj się ...jk się okazuje to zdażyło się nie tylko Tobie. Jestesmy tylko ludźmi :tak:
Pocieszające, że nie jestem z tym sama... Mam nadzieję, ze będzie już lepiej... Szkoda tylko, że spokoju nie da się naumieć :zawstydzona/y:
imagination- mnie też czasem boli kręgosłup i to przeważnie w nocy jak wstaje do małego. Tylko że ja nie wiem czy to po ciąży czy po znieczuleniu w kręgosłup.
mnie pewnie po ciąży, bo rodziłam sn.
Dziewczyny powiedzcie mi jakich pieluszek używacie bo ja narazie tylko pampers huggies jakos nie przypadły mi do gustu próbowałam też rossman ale sa strasznie sztywne może macie jakieś ciekawe doświadczenia wiem że ten wątek już gdzies był ale teraz wiemy z doświadczenia
Ja używam Dada z biedronki. Kumpela mi je poleciła i narazie nie narzekam. Mam kilka pojedynczych higgisa i pampers, ale jeszcze ich nie zakładałam Małemu, ale pewnie założę niebawem, bo po co mają leżeć nieużywane;-)

hej apropos smoczkow tikanis pamietam ze polecali w programie tvn mamo to ja raczej plaskie smoczki.....
moja nie polubila plaskiego silikonowego z tommitippie ale polubila z aventu silikonowy plaski
i bebeconfort nie silikonowy......

anzoc nie wiem, bo nie mam głowy do tego. Jest plaski, pakowany po 2szt., z Aventu, silikonowy i usakajający...

moja Izka właśnie mi pokazuje, co to znaczy mieć dziecko. Od 8 do 14, z przerwami 2xpo pół godz. marudzi/płacze/bawi się mną/cały czas chce na ręce/je/ wypełnia pieluchy... a teraz od 16 do 18 znów to samo. Do tego zasypia tylko przytulona do mnie lub tatusia, ale że tatuś pracuje na nocki a w dzień odsypia, to praktycznie jestem sama z Izią, czyli śpi na moich rękach lub położona na moich piersiach lub brzuchu...

a co do pieluch też polecam Dade!

hej
tak w poprzek na brzuszku...lubia dzieci bo uciska na brzuszek i pomaga trawic:)
PS MAM PYTANIE CZY MACIE MOZE COS TAKIEGO U DZIEWCZYNEK TZN.W PIPCE NA WARGACH POJAWILY SIE TAKIE MALE BIALE KROPECZKI TEN SLUZ JEST TEZ JESZCZE TROCHE ALE TE KROPKI MNIE MARTWIA CHOCIAZ DZIS BYLAM NA WIZYCIE U LEKARZA I ZAGLADAL TAM ALE NIC NIE MOWIL......HMMMM
POMOZCIE PROSZE!!!!!!

reklama
Do góry