reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

zmykam zaraz jakis obiadek zrobić.. Dzisiaj kupiłam ladniutkie mlode ziemniaczki, schabowe już mam, sałatka, do tego zsiadłe mleczko - mniam :)

no i musze coś zrobić z tymi piersiami kuraka.. Miała być wczoraj chińszczyzna - ale moj M jakos nie miał ochoty.. wiec może zrobie sobie na jutro jakies bitki z sosem pieczeniowym, M będzie miał jeszcze dzisiejsze schabowe.. hmmm ..

No widze, ze nie znioslas mojej kawy z lodami i musialas mi smaka ziemniaczkami zrobic?! :cool2:
Dopsze... Ja sobie zapamietam! Jak urodze w drodze po te ziemniaki to pamietaj, ze to twoja wina! Ty mi zrobilas smaka! ;-):-)

reklama
aga_k_m ja kiedys zaryzykowalam, bo nie lubie miesa z owocami mieszac, zrobilam piers z kurczaka z brzoskwiniami. Nawet mi smakowalo. Tylko nie pamietam skad mialam przepis....
Jak chcesz to ja moge Ci poszukac jakiegos przepisu na piers. Mam taki zestaw przepisow wieeeeeeeeeeeelki. Jest podzielony na rozne mieska i warzywka.... i wogole wogole.... ;-)

no wlasnie tak patrze ze leca tylko twoje posty :-D

ja nie bede miala znieczulenia

a ja lubie schabowe z anansem i na to serek zapiekane :-)

hehe - jestem, jestem :-p ale widać - lubisz pisać, więc.. nie chciałąm Ci przeszkadzać, hehe:-p

ja właśnie w formie kolejnego sposobu na wywołanie poszłam na te zakupki - były mi bardzo na rękę!!! i nawet te ziemniaki taszczylam - a co!!!
moja psiapsióła wyzywała mnie po drodze - bo ona pchałą wózek z Synkiem - wiec w koszu było jeszcze sporo miejsca na moje zakupy.. ale ja NIE!!! Dałam radę, hihi;-):-D

ankzoc Takie cudo chyba tez jadlam. Jakos takie cos przelkne, ale np. kaczki, czy idnyka pieczonego w jablkach nie zjem! Ble....

aga_k_m nie jestesmy przciez mieczaki! Trzeba walczyc o honor. Ciaza to nie choroba!

a własnie - ja jakoś nie przepadam za łączeniem miesa z owocami (przy smazeniu) - bo np. miesko, a z boku sałatka warzywno - owocowa - to inna historia :)))
u mnie brzoskwinie odpadają - moj M nie trawi brzoskwiń z puchy!! a ananas..hmm... nie dzisiaj, hehe :) już się napaliłąm na te bitki i sos pieczeniowy - wieki go nie jadłam (a M nie lubi sosów - więc wszystko FOR MEEEE!!!)

ankzoc - ja też nie będę miała znieczulenia :) ale co - My nie damy rady - MY??!!! Nie ma takiej opcji, zebym np. chciałą przerwac porod z bolu!!! Ja chce miec już dziecko przy sobie, no i lżejszy ciążar w sobie, hehe

reklama
Do góry