reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

agakm- kochana ja to juz mam dosyc tych pytan, telefonow, meili itp

DZIEWCZYNY RATUNKU, NAJADLAM SIE SPAGETTI, TESCIE MI PRZYWIEZLI I MAM CHOLERNE SKURCZE ZARAZ EKSPLODUJE:-) CZUJE SIE JAK BALON!

Kochana nie pomoge... poloz sie moze.. napij sie wody ... no i tylko spokojnie!!!

reklama
aga k-m- mi termin z usg wyszedł na 4 czerwca!!!!!!!!!!!!chyba bym sie zalamała jakbym tak długo w ciąży jeszcze miała chodzić, pocieszam sie tylko że może Synek jest mały i dlatego tak wyszło.

aneteczko - a ja miałam z usg termin na 22.05 i 18.05 (niecały miesiąc różnicy pomiędzy usg). Ale moja dzidzia jest duża.. wiec tymbardziej liczyłam na szybsze rozwiązanie

Kurna!
A ja nie wiem jaka jest moja dzidzia! Ostatnie USG bylo w 31tc. wazyla wtedy cos kolo1700g.
Zazdroszcze Wam tych wizyt. Wr... i pomyslec, ze kiedys do ginekologa trzeba bylo mnie sila zapedzac, a teraz zazdroszcze ;-)

wiecie czego sie boje najbardziej, ze zrobia mi usg i zaskocza waga opowiadalam wam, ze 15 kwietnia mała miala 2200 nastepnie 30 kwietnia 2950 a za to 7 maja 3500 a dzis mamy 20 maja jak myslicie ile moze juz wazyc?? 4 - 4,5 czy 5 :szok::-D

slonko - to tak jak ja.. a Moj M... wstydził się kiedyś pod gabinetem siedzieć.. a teraz moge zapomnieć o tym, że sama mam tam iść..
Wiesz.. mam naprawdę dobrą gin - i "zaraziła go Małą", wskaźnikami na usg..
A na dodatek to już trzecia wizyta jak nic ode mnie pewnie nie weźmie - "bo przecież się umówiłyśmy", hehe :))

Ja sie kompletnie nie znam.....
Nic nie podpowiem. Chociaz ogolnie wychodze z zalozenia, ze nawet jakbym znala wage, to bym tak nie brala jej zupelnie serio, serio.

ankzoc - mi się wydaje, że nasze dzidziulki nie przekroczą 4000g - zobaczysz.. to tylko maszynowe liczenie, takie +/-.. Mi od samego początku gin mówiła, że Mała jest długa i chuda -aczkolwiek waga na usg szybciutko rosła.. 29.04 powiedziała, że przy porodzie powinna mieć 3600g (a wtedy na usg wyświetliło się 3200g).. a tu patrz - prawie miesiąc do przodu...

reklama
a mnie ostatnio nastraszyly dziewczyny u gina, ze im sie tylko o 100 gr pomylili itd, wiec sama nie wiem co mam myslec ;-)

Do góry