slonkoonline
Mama Juleczki
ankzoc no pelen szacun.... Dobra sprawa ta analiza zywnosci. Ja bardzo lubilam przedmiot racjonalne zywienie! I do tej pory strasznie placze za moim zeszytem, ktory pozyczylam komus i ktos mi nie oddal.... :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja miałam dwa tyg praktyk w przedszkolu, wystarczy? bo moja pedagogika i jej aksjomaty... i inne trudne słowa, które trzeba było wkuć były dla mnie stratą czasu i je zapomniałam...
ale jak nam to wykladał facet, któreg nazywaliśmy Rydzyk- bo opowiadał, jak to jego zona jest szczęśliwa bo może od kilku lat siedzieć w domu i wychowyać ich dzieci i kobiety nawet nie wiedzą, z jakiego szczęścia rezygnują idąc do pracy,,, no same powiedzcie, każda po zdaniu tego egz by zapomniała o takiej traumie