reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

słonko ależ ja splagiatowałam Twojego glitera... sorki... zaraz zminie chociaż kolor;-)

mój mąż to niby też, ale różnie z tym bywa. Czesem to mógłby całą noc, a ja moge nawet spać, zaś innym razem to ja się dwoje i troje, a on śpi...

reklama
Masz szczescie, ze zmienilas kolor! Wybaczam!
Znaj serce! :-)

A co do spania podczas to ja jestem the besciara jesli chodzi o Nas ;-) Kilka razy maz sie obrazil, ale ogolnie nie na dlugo. Hiheie....
No, to wytlumacz mu, ze jak teraz nie nadrobi to potem musi czekac 6 tygodni. Hiehie... Moze sie skusi.

Wywiesilam juz posciel, nawet koszulke mezowa przepralam. Wypapral sie pomidorem albo papryka i niestety nic nie podzialalo, zeby ja doprac! Jakby od razu powiedzial, moze jeszcze cos by sie zrobilo, a tak... Zaschlo i nie zejdzie.
Teraz i ja znikam, na nieokreslona blizej ilosc minut. Ide zrobic sniadanko.

jesli mnie zatrzymaja w szpitalu to na pewno was o tym poinformuje a jesli wroce do domku to pewnie odezwe sie sama ale wieczorkiem bo wizyte mam dopiero po 16, wiecie co zabralam sie za czytanie ksiazki jezyk niemowlat, zapowiada sie bardzo fajnie, mam ja w wersji pdf, jesli macie ochote moge wyslac wam na meila!
Ankzoc - ja również dziękuję za JĘZYK NIEMOWLĄT :-)
Lektura zapowiada się super :-) chyba sobie ją wydrukuję - wtedy łatwiej mi ogarnąć książkę a widzę wiele pożytecznych w niej spraw i trafne cytaty :-)

"Aby dzieci były grzeczne, muszą najpierw być szczęśliwe" Oskar Wilde

Druknij, druknij - nie ma to jak książka drukowana:-) w interesujących miejscach można sobie zakładki powkładać i sięgnąć do niej w każdej chwili.

reklama
Pisalam wlasnie na NK z kolega, ktory ze swoja partnerka spodziewa sie dziecka. Oni jakos maja malo tygodni, najwiecej chyba 20. Strasznie mi zazdrosci, ze to juz tuz, tuz bedzie....
Nie mialam sumienia pisac mu, czy zazdrosci mi tez tego, ze niewiele bedzie brakowalo do rozerwania mojego tyleczka :-)
Hiheie....

Do góry