reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Moja to złodziejka, jak my jesteśmy w pokoju to nic ze stołu nie ruszy, ale jak tylko wyjdziemy................to nic sie nie uchowa:-)
i tak dumna jestem, bo już przestała gryść, no a jak sie do mnie przytuli to zapominam o wszystkim co złe:-)

reklama
I zeby nie bylo Koda jest chlopakiem mimo, ze imie brzmi troche babsko.

U mnie wszystkie zwierzeta nazywaja sie z bajek. Koda, to byl maly niedzwiadek w bajce "Moj brat niedzwiedz". A, ze nasz koda to taki mini-niedzwiedz to i sie tak nazywa.
A glupi i nieposluszny jest ponad norme. Podobno ta rasa tak ma. Wszedzie nos wcisnie. Na spacerze nie pojdzie droga, musi zapierdzielac po najwiekszych krzaczorach! Tak jak nas jeziorem, w takie szuwary wchodzi, ze ja nigdy z nim nie wchodze do wody. Ble,.....

i choć ma dopiero roczek juz jest obronnym psem:-)kiedyś poszłam z nią na spacer, jakiś facio zaczął sie do mnie przystawiać, a ta jak na niego z zębami.......facet obszedł nas łukiem .........tylko jeszce krzyczał coś za mną...............jej jaka byłam z niej dumna:-)

my prawie nigdy nie słyszeliśmy jak Borys szczeka. Już sam jego widok byl wystarczający. Ale jak ktoś się zakręcił kolo domu to ten szczek budził wszystkich! i kochał dzieci...

zaś Sońka.... szczeka, skacze i jest najbardziej przyjacielskim spośród psów.

Moja łaja też kocha dzieci, mają siostrzenice uwielbia i dlatego mam nadzieje ze o Dzidzi nie będzie zazdrosna;-)

choć nie powiem boje sie, czy zaakceptuje małego, bo ona zawsze była w centrum i dla niej to moze być duży szok

Tak, tak... Moj tez lubi dzieci. Czesto Panie na spacerkach z dziecmi zatrzymuja sie i pokazuja im "DUZEGO PSA".
A co do szczekania, ogolnie jest leniwcem, ale jak zacznie juz szczekac na obcego... oooo.... nie ma bata, zeby go odciagnac od bramy.
Widok tez ludzi powala. Kiedys puscilismy go na spacerze i szla sobie pewna Pani z malym pieskiem... Koda oczywiscie pobiegl sie przywitac, bo bardzo lubi pieski tez. No a Pani przybrala wszystkie kolory teczy i krzyczala "Niech Pan zabierze tego psa!"

reklama
Do góry