reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
sorki słonko nie pomyślałam... no wiem, że na karnego jeża to jeszcze za wcześnie, ale może ma pomysły jak z naszych pociech zrobić prawdziwych geniuszy! Miłego, grzeczne i radosne dziecko- marzenie!

Ja mialam tylko troche pedagogiki, ale ogolnie to nie do mojego zawodu. Dlatego to tak wyszlo. Ale mialam np. patologie spoleczne, wiec jakby moje dziecko cos wywijalo, to ja juz sie nim zajme odpowiednio :-D

Czesc Wam wszystkim :)
U mnie bez zmian / jak i u Was :-)
Dzien zapowiada sie jak co dzień chociaz mam nadzieje ze juz bez potoku łez, bo wczoraj znów przesadziłam.
Aktualnie to ściszyłam tel. nie odbieram tylko pisze sms do kazdego kto dzwoni ze u mnie ok.
Rozwaliła mnie moja MAMA która ma przyjechac w dniu wyjscia ze szpitala, ze jej wygodnie byłoby jechac ze ślaska w niedziele wiec najlepiej jak urodze do czwartku....wrrrrrrr......jak mnie zdenerwowała:wściekła/y:

tsarina - Ja mam jego ksiazkę "co nieco o rozwoju dziecka" i jest super. A najfajniej oglada sie film na DVD

ja to w ogole jestem wrzechstronna :-D skonczyłam analize zywnosci - srednia szkola, pozniej 5 lat mgr pedagogika opiekuncza a teraz pracuje w dziale sprzedazy praca biurowa sprzedaz w kraju i eksport :-D

:tak:
sorki słonko nie pomyślałam... no wiem, że na karnego jeża to jeszcze za wcześnie, ale może ma pomysły jak z naszych pociech zrobić prawdziwych geniuszy! Miłego, grzeczne i radosne dziecko- marzenie!

Ja bardzo lubilam ogladac super nianie. Czesto, jak juz Wam pisalam, zajmuje sie siostra. Czasami stosuje jej metody. Nie za duzo, bo Justyna jest chora, ale bardzo czesto sie sprawdzaja.
Moja matka np. krzyczy i bije. Ja dla odmiany poprostu mowie i tlumacze.

Nawet wczoraj byla taka sytuacja, ze prosilam ja zeby pozbierala obsypane kwiatki bzu z podlogi. Ile sie nagadala, ze ona tego nie bedzie zbierac! Ja twardo podeszlam, dalam pojemniczek na nie, powiedzialam, zeby pozbierala i ze ja grzecznie prosze. No i juz zaraz w podskokach przyleciala z pelnym pojemniczkiem. :-)
Bosze... Jaka jestem z sibie dumna! Mnie sie bardziej slucha!:tak:

reklama
ja miałam dwa tyg praktyk w przedszkolu, wystarczy? bo moja pedagogika i jej aksjomaty... i inne trudne słowa, które trzeba było wkuć były dla mnie stratą czasu i je zapomniałam...

ale jak nam to wykladał facet, któreg nazywaliśmy Rydzyk- bo opowiadał, jak to jego zona jest szczęśliwa bo może od kilku lat siedzieć w domu i wychowyać ich dzieci i kobiety nawet nie wiedzą, z jakiego szczęścia rezygnują idąc do pracy,,, no same powiedzcie, każda po zdaniu tego egz by zapomniała o takiej traumie

Do góry