reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

tsarina ;-) Glodnemu chleb na mysli?

ankzoc tez juz mam... wiedzialam, ze od ciebie bo paseczek postepu sie zawiesil troche ;-) maila pozwolilam sobie juz zapisac.

Ja uciekne do kibelka na chwilke i chyba sniadanko zrobie, bo jakos jest mi niedobrze....

reklama
ja ide się jeszcze położyć:-)może uda mi sie usnąć.
Dziś do szpitala mam iść na ktg, a później do mojego gin. mam nadzieje, że mi powie"poród na dniach.........."
W sumie to rozmawiałam z moją mama wczoraj, skarżyłam jej sie, że juz nie mogę się doczekać, ona zaczeła sie śmiać i powiedziała mi, że zostało tak niewiele czasu, a potem wszytsko sie zmieni i żebym cieszyła sie jeszcze tymi ostatnimi dniami we dwoje, bo potem już tak nie będzie. Chyba ma rację, bo jakoś tak mi się lepiej zrobiło:-)

a ja dziś na sniadanko właśnie wcinam paczka :-)

aneteczka- powodzonka- trzymam kciukiza wizyte

ja zmykam na chwilę, idę doprowadzić sie do uzytecznosci, jakis prysznic.......

Ostatnia edycja:
słonko chyba faktycznie... ostatnio taka niewyżyta jestem, mąż wrócił z pracy ostatnio, ledwie żywy i... go dopadłam, cały dzień potem spał, wstał wieczorem, zjadł, wyszykował do spania i całą noc przespał jak niemowle... i poszedl do pracy... a ja taka samotna

Wiecie... Ja wlasnie wczoraj mialam takie przemyslenia.
TO JUZ OSTATNIE DNI WE DWOJE. Pozniej juz bedziemy we troje. Tatus, mamusia i dziecko.
Najpierw troche mnie to przybilo, bo juz nigdy wiecej nie bedzie takich spontanicznych wypadow, wyjsc do kogos....
Ale tez sie nie moge juz doczekac! ;-)

Wczoraj jedlismy tosty na kolacje, a zostalo troche chlebka i chyba na sniadanko tez beda tosty.

Czy ja Wam mowilam, ze mam zdretwiale dwa palce u prawej reki? W zasadzie juz mam dlugo tak i trace w nich czucie juz. Liczac od kciuka 3 i 4 sa zdretwiale. Co to moze znaczyc? Bo ja juz sobie wymyslam zator.

słonko chyba faktycznie... ostatnio taka niewyżyta jestem, mąż wrócił z pracy ostatnio, ledwie żywy i... go dopadłam, cały dzień potem spał, wstał wieczorem, zjadł, wyszykował do spania i całą noc przespał jak niemowle... i poszedl do pracy... a ja taka samotna
Moj tez poszedl wczoraj grzecznie spac, ale jakbym sie na niego rzucila NAPEWNO by sie dobudzil i nie odmowil :-D

reklama
Do góry