reklama
slonkoonline
Mama Juleczki
tsarina herbatka z miodkiem i cytryna. Dobra sprawa na przeziebienie!
A jak mi sie nudzi?! Normalnie chyba jajo zniose.
Wczoraj na wieczor znow doskwieralo mi te klucie gdzies tam w srodku. Myslalam, ze to moze juz. Jak jest maz to zupelnie inaczej podchodze do myli, ze bede rodzic. Jak go nie ma to zaczynam lekko panikowac. Hiehie....
A jak mi sie nudzi?! Normalnie chyba jajo zniose.
Wczoraj na wieczor znow doskwieralo mi te klucie gdzies tam w srodku. Myslalam, ze to moze juz. Jak jest maz to zupelnie inaczej podchodze do myli, ze bede rodzic. Jak go nie ma to zaczynam lekko panikowac. Hiehie....
slonkoonline
Mama Juleczki
dziecko jako zabijacz czasu? dobre!!
Teraz chcemy, zeby juz dzieci byly. Miedzy innymi byloby zajecie. A za jakis tydzien po porodzie bedziemy blagaly, zeby ktos wstal za nas i nakarmil
Moja kolezanka opowiadala, ze jej maz wstawal po dziecko, przynosil do lozka, wyjmowal cyca i karmil dziecko, a ona spala
slonkoonline- ja tez mialam tak wczoraj normalnie myslalam, ze mi dzicko zaraz wyleci hahaha, a jeszcze dostałam takiego parcia na pecherz i nie tylko, mam caly czas skurcze nawet boli mnie i w krzyzu i podbrzusze, ale jeszcze nie wyrywam sobie włosów z głowy , wiec czekam jak głupia , jutro mam te wizyte wiec mam nadzieje, ze sie cos okaze
tsarina
MamaPower!
a ja dziś na pewno nie urodze! w pon mam ktg, to się okaże... kurde, nie cierpie czekać... a z drugiej striny, moge z Wami pisać...
slonkoonline
Mama Juleczki
ankzoc napewno cos wymysla. No juz po znajomosci to az glupio byloby jakby nic nie wymyslilli! Poza tym sytuacja sama prosi sie o jakies zdiagnozowanie. Przeciez tak nie mozna.
Bedziesz myslala, ze masz tylko takie uczucie, a okaze sie, ze naprawde bobo ci wychodzi ;-)
BEDZIE GIT! Badz twarda i jutro bedziesz juz cos wiedziala.
Bedziesz myslala, ze masz tylko takie uczucie, a okaze sie, ze naprawde bobo ci wychodzi ;-)
BEDZIE GIT! Badz twarda i jutro bedziesz juz cos wiedziala.
slonkoonline
Mama Juleczki
Na TVN Panowie ladnie robia cos z ustami.... ;-) Jakies fajne melodyjki im wychodza.
jesli mnie zatrzymaja w szpitalu to na pewno was o tym poinformuje a jesli wroce do domku to pewnie odezwe sie sama ale wieczorkiem bo wizyte mam dopiero po 16, wiecie co zabralam sie za czytanie ksiazki jezyk niemowlat, zapowiada sie bardzo fajnie, mam ja w wersji pdf, jesli macie ochote moge wyslac wam na meila!
aneteczka
Fanka BB :)
Mnie też tam wczoraj w nocy kuło. jak myłam zęby to musiałam na kibelku usiąść bo myślałam,że nie wytrzymam-tak mnie tam bolało. Tak sie zastanawiałam czy to juz, tymbardziej że zaczął mnie kręgosłup pobolewać.
przypomniałam sobie co pisała ankzoc, że lekarz jej powiedział, że jeszcze po ścianach nie chodzi to jest oki. Wieć sobie myśle, ze ten ból to nie taki żeby nie można było wytrzymac
Mąż troche panikował, całą rodzinę chciał oddzwonić, czy ten ból to normalneja nie wiem jak on poród wytrzyma, jak z powodu byle głupstwa tak panikuje.
przypomniałam sobie co pisała ankzoc, że lekarz jej powiedział, że jeszcze po ścianach nie chodzi to jest oki. Wieć sobie myśle, ze ten ból to nie taki żeby nie można było wytrzymac
Mąż troche panikował, całą rodzinę chciał oddzwonić, czy ten ból to normalneja nie wiem jak on poród wytrzyma, jak z powodu byle głupstwa tak panikuje.
reklama