patusiaaaa85
majóweczka '09
slonko napewno bys wkoncu znalazła jakby przeniesli. Ja uciekam robic wkoncu porzadek. Jeszcze was odwiedze pewnie
milego dzionka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochane musze wam sie pochwalić wreszcie coś się ruszyło w mojej sparwie, mojej mamy przyjaciółka ma kuzynkę położna, opowedziała jej o moim przypadku ze skurczami i rozwarciem i w czwartek jesli nie rozwinie sie akcja porodowa do tego czasu, mam sie zglosic do szpitala , bedzie ordynator, wiec sparwdza co tam sie dzieje i zadecydują co daleje ze mną zrobić, bo az sama połozna była zdziwiona, ze chodze z takim rozwarciem i takimi skurczami, a nie ma zadnej akcji porodowej przez tyle czasu. Ciesze się, bo wreszcie zajama sie tym fachowo i podejma jakas decyzje a to zawsze jakies swiatelko w tunelu!