reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Cześć Dziewczyny :-)
Gratuluje wszystkim rozpakowanym :-) Ja nadal się toczę już 2 dni po terminie a mojemu synkowi się nie śpieszy. W piątek mam wizytę w szpitalu to dowiem się co dalej, na szczęście mały znowu fiknął i jest ułożony prawidłowo. Za to na usg lekarz powiedział , że mały waży 5 kg :szok:, lekarz 3 razy wyłączał usg i mierzył i cały czas to samo, ale słyszałam, że usg często się myli. Adrianek ważył 4200 ale urodził się 2 tygodnie przed terminem.

reklama
Hej! Wpadlam tylko powiedziec, ze ja juz rozpakowana :) Wiem, ze malo tu sie odzywam, ale jednak zagladam i czytam, wiec pisze :) Nasze szczescie wazylo 3970, urodzilo sie 12 maja o 13.55. Patryczek jest sliczny i zdrowy :)

xatia- gratuluję

marzeniak- łał 5 kilo , to ci synus niespodzianki robi, najpierw odwrca sie a teraz ta waga;-)

Witajcie dziewczyny !!! Te w dwupaczkach i te z maleństwami :-).
U nas życie wraca do normy, czyli szkoła dzieci , obowiązki , obowiazki ,obowiązki i rzeka mleka.;-)Mała bardzo grzeczna , pierwsza noc w domu była ciezka bo nie miałam jeszcze wystarczającej ilości mleka ale teraz to mogłabym ją w nim kąpać:cool2::cool2:.Ogólem wszystko ok,nawet samopoczucie dobre bo jak mała po tej stronie to moge bardziej wszystko kontrolować i nie ma tej niepewności.Trzymam kciuki za was waszystkie dwupaczki !!!!!Wiem co to znaczy sie denerwować ale bedzie OK.Już niedługo!!!:-D
Załanczam kilka fotek , wieczorkiem wpadne to opisze poród, dziś mąż nie idzie do pracy więc będe miała wieczorek luzu.Pozdrawiam i do wieczorka !!!!!!!!!
30s90xs.jpg
2njhwzr.jpg

Mój mały uparciuszek :-):-):-):-)

wszystkie juz prawie chwala sie maluszkami, to ja tez sie moim pochwale, narazie jeszcze schowana moja niunia w brzuszku to my 7 dni do porodu

Załączniki

• PICT0019.jpg
    PICT0019.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Do góry