reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

slonkoonline- kochana juz ci pisze skad moje zapytanie, po switach wielkanocnych mala wazyla 2,2 kg , poszlam na kontrole 14 dni pozniej mala wazyla juz 2,95 wiec sporo przybrala, teraz bylam w czwartek na wizycie czyli rowny tydzien od wizyty gdzie wazyla 2,95 i lekarz powiedzial ze mala wazy 3,5 kg- patrzyl na moj brzuch i sie zastanawial gdzie ja nosze takiego klopsa, terazm mam wizyte 15 i co powie mi ze mala ma juz wage 4 kg a co to bedzie za 2 tygodnie 4,5 czy 5 jak dotrwam do terminu:confused: powiem ci szczerze, ze jestem przerazona i az boje sie isc do tego lekarza :szok:

reklama
patusiaaaa85- ja znalazlam twojego poscika i juz ci mowie, dla lekarza najwazniejsze jest data ktora wychodzi wg om i od tej daty 14 dni.

ankzoc - ja tez patrzę na wagę z usg z przymrużeniem oka. Aczkolwiek jestem przygotowana psychicznie (więc fizycznie pewnie też dam radę - bo dupsko jakoś mi się powiększyło ostatnio;-):-D) na klocka z wagą 4000g.

29.04. moja "Mała" ważyla niby 3200g. A w ostatnich tygodniach przecież najwięcej nasze Maleństwa przybierają na wadze.

slonkoonline- no ja właśnie martwiłam się tymi Twoimi sobotnimi zajęciami. O zaliczenie jakoś byłam spokojniejsza - ale ogólnie jak Ci się udało wysiedzieć?

Slonkoonline ale Ci zazdroszcze takiego podejścia tych kobiet od psychologii i socjologii :crazy: jak już wspominałam kiedyś, ja mam indywidulany tok studiów i same problemy z tym - więcej roboty niż ci, którzy normalnie studiują .. ech :nerd: modlę się, żeby u mnie nikt problemów nie robił z zaliczeniem - u jednego wykładowcy miałam pojawić się już jakieś dwa miesiące temu po zadanie na zaliczenie ćwiczeń, a tu albo godziny dziekańskie, albo mój poród - zawsze coś, a do tego te zajęcia są co dwa tygodnie, no a egzamin z tego już 18. czerwca :angry: indywidualny tok przyznaje się z jakichś konkretnych powodów, więc wykładowcy nie powinni robić ŻADNYCH problemów, przyjść powinnam tylko na egzamin zaliczenie końcowe hehe :rofl2: a wiedza żadna mi teraz do głowy nie wchodzi ....

Marzena80 skąd ja to znam. Mój chłopczyk budził się też około 6 - no to mamusia też na nogi, a wtedy synek spowrotem w sen.

justysia , marzenka , malinka --- no kobitki ogromne gratulacje... szybkiego powrotu do zdrowka... :-):-):-) ciesze sie razem z wami.. sciskam goraco...

slonkoonline- kochana juz ci pisze skad moje zapytanie, po switach wielkanocnych mala wazyla 2,2 kg , poszlam na kontrole 14 dni pozniej mala wazyla juz 2,95 wiec sporo przybrala, teraz bylam w czwartek na wizycie czyli rowny tydzien od wizyty gdzie wazyla 2,95 i lekarz powiedzial ze mala wazy 3,5 kg- patrzyl na moj brzuch i sie zastanawial gdzie ja nosze takiego klopsa, terazm mam wizyte 15 i co powie mi ze mala ma juz wage 4 kg a co to bedzie za 2 tygodnie 4,5 czy 5 jak dotrwam do terminu:confused: powiem ci szczerze, ze jestem przerazona i az boje sie isc do tego lekarza :szok:

aga_k_m- a u mnie jakos nie widze zwiekszenia ani brzuszka i innych parti ciala :confused: przeczytaj moj poscik

reklama
ankzoc - no właśnie czytałam, zresztą widziałąm Twoje fotki z brzusiem :)))
Spokojnie - już kiedyś pisałąm, że mam znajomą, która zawsze nosiła rozmiar XS, przez całą ciążę wymiotowała, więc waga praktycznie nie wiele jej się zwiększyła (proporcje ciała oczywiście też się nie powiekszyły) - a urodziła dwójkę dzieci, z których każde ważyło ponad 4 kg!!! i dała radę :)))

Do góry