reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

No dobra, popieprzyło mi sie, napisalam o domku barmanki zamiast agi_k_m
:zawstydzona/y:
ciołek ze mnie (nie będę poprawiać, bo będzie burdel)

sorki :sorry2:

reklama
a ja mam czasem wrażenie ,ze urodzisz szybciej niż ja :-D

jasne, hehe.. moja gin wybija mi za każdym razem pomysł szybszego porodu:happy2:
aczkolwiek mój Teściu stwierdził, że On ma przeczucie, że w przyszłym tygodniu będzie już po wszystkim, hehe :-D
Ale On to..hmmm.. w wigilię wywróżył mi syna (a dokładnie 2 synów) - i biedak dalej liczy, że Jaga to chłopak. Nawet kazał mi obiecać, że jakby jednak wyszło na jego - wnusiu ma mieć na imię Kaziu!!! :-D;-)

luzik....kazdy wie ocb... :tak:

a ja zmykam na mój nałóg..C.S.I. N.Y :-)

do jutraaa, znów koło południa , buziaki majóweczki....

hehe - no ja tak tylko sobie to wszystko czytałam i się śmiałam, hehe..

Piękny jest ten Wasz domeczek (projekcik) - a jaki duży!! ja mam zaledwie 160 m2 pow. użytkowej (bo moje BILBO jak już pisałam jest po ulepszeniu swej pierwotnej wersji...)

confi - ty to masz talent normalnie żeby takie rzeczy czytać :baffled: :sorry2:

moniqsan - hihi pomyliłaś mnie z agakm ;-) to ona ma już swój domek (prawie), a ja pisałam wyżej że bym chciała, ale nie mam... :tak:

Te debile nie badają gin. nie robią pomiarow łożyska , normalnie czuje sie jak w jakimś chorym psyhologicznym dramacie.
kochana niestety wiem coś o tym :-( tutaj jest tak samo... więc wiem co czujesz i myślisz... ja też czuję że ciąże przenoszę i martwię się co będzie potem - 12 dni czekasz na kolejną wizytę - a w tym czasie nikt cię nie bada, nie robią ktg, nie masz usg. NIC A NIC. a nwet jakbym poszła do polskiej przychodni i na własną zrobiła badania to te ćwoki tego nie uznają!!!!!! (tak miałam z łożyskiem, więc mam przykład na własnej osobie)

anula - a co do za pesymistyczne myśli - co??!!! Kobieto - wytrzymasz (wiem, że to denerwujące), tyle już wytrzymałaś - to i te 2 tygodnie jakoś Ci zlecą.. Spokój nas uratuje!!!
Pomyśl co ja będę przezywała na koniec maja - jak Wy już będziecie praktycznie wszystkie tulić swoje Maleństwa.. a ja.. a ja - będę nadal pewnie czekała :))
nie martwiłabym sie gdybym mieszkała w polsce, termin z ostatniej @ jest najważniejszy, po tym czasie badają cie częściej,badają wody,łożysko itd - a te debile próbują mi wmówic że data 25maja do której doliczą 10 dni jeszcze na wywołanie to prawidłowa data bo widocznie ja coś pochrzaniłam o czy nie ma mowy.Debile a nawet nikt nie ma zamiaru sprawdzić czy z dzieckiem ok.To termin wypadnie na czerwca,to miesiąc róznicy:wściekła/y:.To już nie przelewki.

no tak - widzę że moniqsan kapnęła się o swój błędzik ;-) ale wiecie ja jedną ręką jem kisielek , drugą piszę. więc zanim naklikałam to wy już sprostowałyście :tak::-p

moniqsan - projekt domku masz śliczny, najbardziej mi się podoba tył domu - ten taras i weranda :-)
a do garażu w domku jesteś pewna że chcesz? ja zdania na ten temat nie mam :no: ale .... znam kilka osób które już w trakcie budowy domu zmieniały plany ;-) i z garażu powstawał kolejny salon, a garaż robili osobno :tak::-)

reklama
Anula -a dlaczego ty masz taką dużą rozpiętość między OM a USG?
kurcze ja właśnie kilka godz temu dowiedziałam się że właścicielka salonu, gdzie dziś obcinałam włoski, też urodziła 2tyg po terminie, miała cesarkę... do szpitala poszła na własnych nogach, bo nic się nie działo....

Do góry