reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

HEJ DZIEWCZYNY DZIEKI ZA OPOWIEDZI!!!!!!
APROPOS kreseczki tez mam ja jakby wyzej!!!!!
pozdrawiam zaczynam ogladac harry potera ale jeszcze do was zajrze!!!!!
buzka

reklama
moniqsan - no kreseczke masz sporawą na brzuszku, ale nie przejmuj się - chyba większość z nas ją ma - w tym ja ;-) ja tylko jednej rzeczy nie kumam, zawsze myślałam że kreska robi się tylko od pępka w dół... a tu już u kolejnej osoby widzę że ona jest po same cycki :baffled: tak samo jak i u mnie...
aaaa no i zapomniałabym napisać że super zgrabna z ciebie laseczka i śliczna mamusia z ciebie będzie :-)
:-) wielki buziak za komplementa :tak:
to takie budujące :tak:

confi, moniqsam - tak samo słyszałam z tymi cm brzuszka - że pod koniec ciąży dzidzia schodzi do kanału rodnego i obwód brzuszka albopozostaje bez zmian, albo sie zmniejsza :tak:

uff uff uff ;-)
To znaczy że nie muszę już myśleć o wodach (że za mało)

Confi, Jajka po benedyktyńsku to właśnie jajka w koszulkach (ciepłe) które kładzie się na ciepłej grzance tostowej, albo jeszcze lepsza jest bułeczka (też opieczona) na jakiejś wędlince, można machnąć serek, cykorię i polewa przepysznym sosem holenderskim. mmmmmm, rozmarzyłam się. Śniadanie dla bogów ....

Confi, Jajka po benedyktyńsku to właśnie jajka w koszulkach (ciepłe) które kładzie się na ciepłej grzance tostowej, albo jeszcze lepsza jest bułeczka (też opieczona) na jakiejś wędlince, można machnąć serek, cykorię i polewa przepysznym sosem holenderskim. mmmmmm, rozmarzyłam się. Śniadanie dla bogów ....
ojjjj od jutra zaczynam ćwiczyć :-D
narobiłaś mi smaka ....

no tak - zdecydowałam, jutro się wam zaprezentuje w nowej fryzurce :tak:
biorę tylko poprawkę do poniedziałku bo jak mi kolor wyjdzie bleee to na drugi dzień polecę po inny kolor :sorry2:

o matko - confi!!!
Wy tu pierw o jedzeniu - smaka babie w ciąży robicie... a później ten link :szok::baffled::szok:

Aga czadowy ten domek...nawet nie wiesz ja zazdroszczę...ja to w ogóle dużo ostatnio zazdroszczę :zawstydzona/y:
echh ja będę szczęśliwa jak jakies mieszkanie dostaniemy kiedys i nie będziemy skazani na tę klitke

reklama
Do góry