reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

:-DWitam!

Wpadlam powiedziec, ze wrocilam z Rzeszowa 2w1. Nie urodzilam.Auta tez nie kupilismy! Znow to samo... Chociaz tym razem bylismy na to nastawieni. Na szczescie!
Czy wyobrazacie sobie jak sie ciezko robi siku na kucki z brzuchem? ŁO MATKO! Makabra! W zasadzie ciezko to wystawienie tylka nazwac kuckami :-D

Zaraz wychodze do szkoly, wiec sie pozegnam..... Tak wpadlam, zeby nie bylo, ze urodzila, a nie pisze sms'ow ;-)

Jak wroce to moze cos nadrobie, aczkolwiek nie oszczedzalyscie sie! :baffled:

DO KLIKNIECIA POZNIEJ!

reklama
Witajcie ja rowniez nie rozpakowana jutro termin om usg juz minal tydzien temu:-:)-(
Dziewczyny pewnie jeszcze spia procz slonkoonline i tsariny
Ciekawe na kogo przyjdzie pora w ten weekend:szok::-):-)
nie sugerowac sie moim suwaczkiem bo klamczuszek z niego:baffled:

no tak, weekend się zaczął i mężulkowie w domach, to i dziewczyny z nimi... gdyby mój był w domu to też by mnie jeszcze nie było... a tak, to opracuje sobie plan stategiczny na okoliczność porodu... i Was popytam co nieco...

tak moj m tez pracuje od 5 rano..... a ja nie moglam spac dzis chyba przez ta pelnie.....

witajcie , ja nadal 2w1:zawstydzona/y:
Niestety skakanka nic nie dała , tylko brzuch troche pobolał bo ciężki a cycki to myślałam ze zgubie albo mi sie mleko zważy:szok:.
Pełnia księżyca też ma mnie w dupie a teraz do tego mam stresa bo mąż przez dwa dni po 12 godz w pracy i mam wszystkiego dość,jak tu sie nie stresować:no:.

anula moge powiedzic to samo pelnia dziala tylko na brak snu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i na nic wiecej.......

ja chce juz urodzic bo moj maluszek juz duzy i roooooooooosnieeee:szok::szok::szok:

Z tą pełnią to jakaś przesada bo tylko sie wkurzałam ze mój kocur mi spać nie dawał bo tak pape darł .
Ja już po terminie a do tego 0 szans na wywołanie do końca maja, koszmar :szok:

ja z pełnią mam tylko ten kłopot, że za mocno księżyc świeci i mi po oczach przyświeca... eh...

a ja zauwazyłam u siebie, że chyba mi coś na zatoki siada... głowa mnie boli, oczywiście jak to u mnie, zęby do pary a na dodatek mam krew w smarkach... (sorki, że tak dosadnie), ale temp nie mam, ogólnie zdrowa jestem... nosz, i znów sie będe martwić, że bede rodzić z zatkanym nosem...

reklama
Mam takie pytanko do dziewczyn juz rodzacych hm....bo ja tez do takowych naleze ale niestety nie pamietam :no::no::no:
czy przed samym porodem dzidzia sie wycisza i mniej rusza i juz tak sie nie prezy no bo teoretycznie tak jest a jak bylo u Was bbo chcialabym wiedziec bo moj maluszek nadal harcuje w brzusiu wiec czy mam zapomniec o rychlym porodzie. W zwiazku z tym?Napiszcie.

Do góry