reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

do mnie zadzwoniła mama i tak od słowa do słowa, powiedziała mi, że ona żeby przyspieszyć poród, to okna myła, no to ja na to, że super bo jutro planowałam, to umyje sobie a nóż coś z tego wyjdzie. Ale wyraziłam swoją obawę, bo zapowiadają burze nad krk w niedziele i poniedziałek- to moja mama zaczeła przeklinać i zabroniła mi zbliżać się do okien. Pomyślałam, że to jakiś przesąd czy coś, ale nie. Ona jak mnie rodziła i moja siostrę, to szalała burza a ona była dwa dni po myciu okien, w obu przypadkach!:-D:-):tak:
I zabroniła mi się zbliżać do okien, bo ona nie jest jeszcze gotowa!

Ona nie jest gotowa!?:baffled::confused::dry:

reklama
a ja wróciłam ze sklepu, mialam taka wielka ochotę na mój ulubiony koktail z truskawek i bananów...wyżyłowałam sie na truskawki a tu dupa zbita....bananów niet :wściekła/y:
a jeszcze baba w sklepie mnie wkurzyła...alejki miedzy regałami wąskie...ja chciałam sięgnąc ciastka , które leżały na samym dole więc siłą rzeczy musiałam kucnać, jak tylko kucnęłam to zajełam całą alejkę :zawstydzona/y: a tu baba się pcha i chce przejśc ...kuvaaaa jakby innych alejek nie było ta musi akurat tą ...no to z wielkim sapaniem się podniosłam bo ta nawet ryja nie otworzyła by przepraszam powiedziec tylko sie pcha...jak już się wygramoliłam z tej podłogi to ją opieprzyłam ,ze "gdzie sie tak pcha i że przepraszam by mogła chociaz powiedzieć...wieśśśśniara jedna...:no::angry::wściekła/y:

barmanka79 ja tantiemy będe od Ciebie pobierać niedługo :-D:-D:-D i dołaczam się do prośby "pokaż , pokaż" :tak:

Imagination już Ci pisałam ,ze twarzowa ta Twoja fryzurka...no i jak radzi moniqsan zmierz sobie ciśnienie ...koniecznie

a ja dziś myłam okna tak? Brawo dla mnie ..zobaczcie co wisi nam nad blokiem..
167pon7.jpg

urocza , prawda? :baffled:
Moje okna własnie sa pięknie posiekane deszczem...

moniqsan gratuluje osiagnięcia..ja za jajka w koszulkach się nawet nie biore bo i tak mi nie wyjda ...respect 4 U :tak:

hej
dziweczyny bylam w aptece zmierzyc cisnienie i mam 124 na 68
a pani mowi normalne cisnienie mlodej dziewczyny
no nie wiem bo gin mi powiedziala ze mam miec 120 na 70 wiec to cisnienie 124 na 68 za wysokie co mowicie?
POMOZCIE

hej
dziweczyny bylam w aptece zmierzyc cisnienie i mam 124 na 68
a pani mowi normalne cisnienie mlodej dziewczyny
no nie wiem bo gin mi powiedziala ze mam miec 120 na 70 wiec to cisnienie 124 na 68 za wysokie co mowicie?
POMOZCIE
Bez przesady Kochana , masz modelowe ciśnienie :tak:
ja miałam dziś 141/77
a potem mi przeszło ;-)

krystyna - 124/68 to naprawdę dobre ciśnienie :))) spokojnie - nie ma czego się bać :)))

moniqsan - no kreseczke masz sporawą na brzuszku, ale nie przejmuj się - chyba większość z nas ją ma - w tym ja ;-) ja tylko jednej rzeczy nie kumam, zawsze myślałam że kreska robi się tylko od pępka w dół... a tu już u kolejnej osoby widzę że ona jest po same cycki :baffled: tak samo jak i u mnie...
aaaa no i zapomniałabym napisać że super zgrabna z ciebie laseczka i śliczna mamusia z ciebie będzie :-)

anulinka - a ja to bym się założyła o jakiś duży tort lodowy że przez weekend ty się rozpakujesz :tak: :-D

confi, moniqsam - tak samo słyszałam z tymi cm brzuszka - że pod koniec ciąży dzidzia schodzi do kanału rodnego i obwód brzuszka albopozostaje bez zmian, albo sie zmniejsza :tak:

joannn - nie wiem czy kojarzysz taką Isabele - ona jest z uk, ma już 2 córki, trzecia w drodze. ona jakieś 2tyg temu miała 125cm w obwodzie :-p

reklama
Do góry