reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ale i tak bardziej mnie zaskoczyło, że Marek powiedział, że nie kocha Pauliny. Tylko nie wiem, czy powiedział tak, bo tak czuje, czy dlatego, że chciał Ulke urobić... niejednoznacznie to zostało przedstawione...

ale i tak bardziej mnie zaskoczyło, że Marek powiedział, że nie kocha Pauliny. Tylko nie wiem, czy powiedział tak, bo tak czuje, czy dlatego, że chciał Ulke urobić... niejednoznacznie to zostało przedstawione...
jak na razie ją urabia....ale to nie znaczy ,że kłamie w tej kwestii :-)
achh gdzie ten poniedziałek....a może ...czekaj czekaj ...zaraz poszukam nstępnego odcinka w necie bo jak trafie do szpitala predzej to pękne jak nie obejrze co było dalej :-D

oj dziewczyny, nic w Was empatii... a o Paulinie kto pomyśli? Też ma serce czarna zołza ;-)
no ma , ma czarne serce :-D

Taka królowa sniegu zasługuje na gorrrącego Lwa ...Mareczek przy nim to taki chłoptaś jest :-p

cholera nie znalazłam...musze poczekac no ...wrrr

Cześć dziewczynki
Nie mam nic do nadrabiania, bo na bierząco Was podgladam;-)
Byłam dzisiaj u fryzjera i mam fajna fryzurkę:
Zobacz załącznik 132879 Zobacz załącznik 132880 Zobacz załącznik 132881
Poprawiło mi to humor, ale nie na długo, bo znów miałam drobne spiecie z bratem... :angry: Na szczęście krótkotrwałe:sorry2:
Teraz dla odmiany coś się ze mną dzieje i nie wiem jak to mam rozumieć:-( Łapią mnie skurcze wysoko, sam 'szczyt' macicy i to takie, że aż łzy w oczach miewam:-( Poza tym głowa mnie boli i oddech się przyspieszył. Łzawią mi oczy i jestem purpurowa, wyglądam wręcz fatalnie...:-(
Położę się więc, bo właśnie idzie mój T do mnie...:-(
Postaram się jeszcze dzisiaj zajrzeć... A jakbym miała rodzić, to powiadomię Confi co ze mną...
Miłego wieczora tymczasem zyczę:tak:

oj ale udany dzień mam, aż mi się jeszcze kufa śmieje :-D
byłam u fryzjera, mam obciętą grzyweczkę - moja fryzurka jest na al'a Confi :-D (ech i znowu plagiacik...sorki confi... :zawstydzona/y:) tylko że ja mam włoski troszkę przy buzi wycieniowane, i grzyweczka nie jest taka gruba jak u confi.
nawet poszłam do sklepu i kupiłam farbę, jutro albo męża będę molestować by położył mi kolorek albo pójdę do koleżanki :tak:

a teraz idę zrobić sobie inke z mleczkiem i zrobić kisielek na wieczorek filmowy,a na kolacje tradycyjnie fasolka szparagowa :cool2:
i zaraz będę was czytać ;-)

reklama
coś w tym musi być - imagination zadowolona, i potwierdzam, jest z czego (matko, a ja taka zmokła kura jestem i będę jeszcze po porodzie, bo do fryzjera sie za szybko nie wybiorę. Odrosty mam na pół głowy i pierze takie nieobcinane :-( )
barmanka79 też szczęśliwa - pokaż, pokaż!

A ja właśnie wpadłam się podzielić radością, że wszamałam przed chwilą sałatkę Lyońską i pierwszy raz chyba od 10 lat wyszły mi perfekcyjne jajka w koszulkach. No tak idealne (ani kszty białka nie zostało w garnku) że aż jestem podekscytowana z własnego osiągnięcia :-D Mniam

imagination, powinnaś zmierzyć sobie ciśnienie, szybszy oddech, zaczerwienienie, to nie brzmi dobrze :no: i połóż się przede wszystkim, zobacz czy minie

Do góry