reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
hehe..to Ci się udało z tą oszczędnością..:-D
Zmykam budzić mężulka bo na zakupy jeszcze dziś idziemy..oj..znowu będzie mega zadyszka...:baffled:

Joann, tsarina, aga_k_m
miło mi, dzięki

Aż z mężem podnieśliśmy dupcie do góry i zrobiliśmy kilka fotek (bo w końcu w każdej chwili się mogę rozpakować i zdjęć z końcówki nie będzie)

A ostatnie zdjęcie ku pokrzepieniu serc (po domowemu już nie wyglądam tak świetnie ... nawet dobrze ... a nawet rzekłabym przyzwoicie :zawstydzona/y: nie wyglądam :baffled: )

Załączniki

• IMG_8890.jpg
    IMG_8890.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_8889.jpg
    IMG_8889.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_8893.jpg
    IMG_8893.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 57
moniqsan no faktycznie jakby wyżej...ale pewnie dzidzius tak sie ułozył ..na bank :tak:
ja czasem mam piłke do rugby zamiast jak zwykle do kosza :-D
szczególnie teraz kiedy nasze dzieciaczki taakie duże są ...

Joannn serio , bylam u fryzjera w grudniu , a ja tez uwierzyc nie mogłam jak policzyłam, dobrze, że mam grzywke to przynajmniej tak odrostów nie widac :-D

Tikanis, aga_k_m dzięęęki wy moje niezawodne komplemenciary...dzięki wam człowiek przynajmniej doła nie łapie :-D

a ja uciekłam na Brzydulkę...która ogladała? Ale jaja
:szok::-D

moniqsan mnie też się brzuch podniósł... jak się mała przekręciła, ale dr mówi, że się wstawia i jest dobrze..

No tak, tylko że u mnie moja niunia była główką w dół na USG w 22 tc, i potem po kolei już na każdej wizycie :sorry2: Nie wiem dlaczego, ale mam nadzieję że to u mnie normalne.
No proszę :) Takie same płytki :happy2: Przy dzisiejszym megaśnym wyborze w asortymencie :-)

reklama
Do góry