reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Witajcie,
I ja mam ostatnio melodie do spania....dziś do 10.30 prawie 11 h z jednym wstawaniem do kibelka.
Pogoda ładna się robi to i wakacje w głowie. Ja przez 8 lat małżeństwa miałam 1 wspólny urlop z mężem :-(. Przez jego prace jako kierownik budów nie dość ze delegacje to jeszcze w sezonie trudno o urlop zresztą pewnie Aga wie o czym mówię jako inspektor.
On dostawał urlop w styczniu a ja brałam w sierpniu i tak sie mijalismy. No ale to sie zmieni:tak:
Zmykam na rehabilitacje, miłego......
Zauważyłyscie ze od kilku dni jest pełnia:blink:

reklama
mela, anecik, mama_bartusia gratulacje!!

Witam majóweczki i melduję się 2 w 1.
U mnie nic strasznie ciężka. Brzuch mi się tak spinał że aż z bólu pot mnie oblewał ale oczywiście do rana przeszło. Z mężem w końcu troszkę sobie pozwoliliśmy no i ciepła kąpiel zrobiły swoje. Już myślałam że cosik się zacznie ale przeszło. Z drugiej strony to dobrze bo w niedzielę jedziemy na Pierwszą Komunię do mojego bratanka i koniecznie chcę tam być.
Teraz się odmeldowuję bo fajną mamy pogodę i szkoda siedzieć w domciu;-)

marychna21- kochana ja mam codziennie takie noce, napina mi sie brzuch, mam udezenie ciepła, ciezko mi sie oddycha nie mowiac juz o tym ze nie wiem jak mam lezec wtedy- masakra

Witajcie,
I ja mam ostatnio melodie do spania....dziś do 10.30 prawie 11 h z jednym wstawaniem do kibelka.
Pogoda ładna się robi to i wakacje w głowie. Ja przez 8 lat małżeństwa miałam 1 wspólny urlop z mężem :-(. Przez jego prace jako kierownik budów nie dość ze delegacje to jeszcze w sezonie trudno o urlop zresztą pewnie Aga wie o czym mówię jako inspektor.
On dostawał urlop w styczniu a ja brałam w sierpniu i tak sie mijalismy. No ale to sie zmieni:tak:
Zmykam na rehabilitacje, miłego......
Zauważyłyscie ze od kilku dni jest pełnia:blink:

Aguś - ja nie jestem inspektorem ;)) jestem inż. inżynierii środowiska (niedługo mgr - ale póki co robię praktykę w kierunku kierownika budowy). Inspekcje to potoczna forma "wpadania" bez zapowiedzi na budowę (hehe, nie raz z alkomatem;-)). Poza pracą - miałam inspekcje na swojej budowie domku (ale w tym i tak był lepszy mój M, hehe).

Ale masz racje - sezon letni nie sprzyja wspólnym wakacjom osobom zajmującym się budownictwem, inżynierią środowiska i tym pokrewnym.. Mój M - jest również z branży, i niestety przez 9 lat bycia razem - zaliczyliśmy 2 wspólne urlopy (we wrześniu):-(

anecik, mela, mama_bartusia - Kochane wszystkiego najlepszego - dla Was i Waszych Maluszków. Przede wszystkim - dużo zdrówka!!!

Witam mamusie jednak dalej jestem tutaj :tak: wczorajsza noc byla nieprzespana skorcze byly dosc odczuwalne ale co 30 min kolo 2giej co 20min a puzniej usnelam i po strachu od rana chodze wolniej bo czuje nacisk na dol brzucha, od wczoraj juz wiem ze godz zero juz blizko .termin na niedziele . dobrze nadrabiam teraz z czytaniem wiadomosci z rana ;)

aga, agakm- wspolczuje kochane, ze nie mozecie sobie pozwolic na wspolne wczasy z m :-(, ja jestem w owiele bardziej konfortowej sytuacji razem z mezem pracujemy w jednej firmie, ten sam biurowiec i w zasadzie dzieli nas jedno pomieszczenie, tylko ze w innych dzialach ja w sprzedazy a moj maz planowanie produkcji dla firmy, wiec wszyscy wiedza ze jestesmy malzenstwem i nie mamy problemu z urlopami:-)

dziewczyny a jak u was z urlopami jeśli chodzi o narodziny maluszków ? Urlopami Waszych mężów oczywiście..będziecie mogły na nich liczyć czy nie dostaną wolnego ?
Mój M dwa miesiące temu załatwił sobie taka możliwośc ,ze jak mały się już urodzi to on z dnia na dzień ma możliwość wzięcia tygodniowego urlopu...jego szef ostatnio nawet zaproponował mu dwa tygodnie, jednak ja wolę by zostawił urlop na wakacje...

aga, agakm- wspolczuje kochane, ze nie mozecie sobie pozwolic na wspolne wczasy z m :-(, ja jestem w owiele bardziej konfortowej sytuacji razem z mezem pracujemy w jednej firmie, ten sam biurowiec i w zasadzie dzieli nas jedno pomieszczenie, tylko ze w innych dzialach ja w sprzedazy a moj maz planowanie produkcji dla firmy, wiec wszyscy wiedza ze jestesmy malzenstwem i nie mamy problemu z urlopami:-)

confi- kochana u mnie tez nie ma problemu, przeczytaj mojego poscika wyzej

reklama
Do góry