reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

aneteczka- a miloszek jak moja majeczka czuja sie najlepiej w brzuszku i ani im w glowie wyjsc..... moja niunia taka zawzieta, ze pomimo tych skurczy twardo trzyma sie w srodku :-D

reklama
Majeczka ciągle trzyma mamę w niepewności:-)może już........................ale nie posiedzę sobie jeszcze trochę:-)w końcu gdzie mi lepiej będzie..............:tak:

ja was na razie opuszcze. Muszę sie ogarnoć, bo jeszcze w pidżamie siedze i skocze zapytać sie do salonu fryzjerskiego kiedy mogę przyjść, bo juz patrzeć na siebie nie moge.
Do usłyszenia

aneteczka- no wlasnie, mala wredotka :-D, wszystko juz w domu gotowe, mama spakowana, rodzina przygotowana, tata ciagle gada zeby wyszla a ona ma to gdzies :-D

A WLASNIE DZIEWCZYNY W SKLEPIE 5 10 15 SA SUPER PRZECENY -50% NA CIUSZKI, OCZYWISCIE WCZORAJ POJECHALISMY Z MEZEM I MUSIELISMY COS KUPIC ZOBACZCIE SOBIE NA STRONCE, CHOCIAZ NIE MA WSZYSTKICH CIUSZKOW JAK W SKLEPIE http://sklep.51015kids.eu/?id=promocje

ankzoc tikanis
ta piosenka to także szlagier z naszych zeszłorocznych wakacji :-):-):-)
Byliśmy w Egipcie, w hotelu 90% Włochów i oni tańczyli do tego zawsze na plaży super układ (aż się chciało patrzeć).
Notabene, tam powstała nasza kruszynka ;-)

Jeszcze była jedna taka piosenka (śpiewana po włosku), trochę podobna stylem do utworów Amy Winehouse. Nie mogę jej znaleźć a bardzo bym chciała, bo była świetna :sorry2:

A apropo's wyjazdu na wakacje z dzidzią, ja się już zastanawiam nad jakimś zagranicznym. Tylko tak dość późnawo, jakoś w październiku.
Jak myślicie, z takim półrocznym dzieckiem można by???

A te Wasze hotele (fajne, podobają mi się) były na plaży czy nie? Bo u mnie to główna decydująca sprawa w wyborze miejsca :confused:

Wiadomosc od mamy-bartusia....:-)

dnia 07.05.2009 godzina 21.17....
waga 3000 kilo... 52 cm...
9 punktow apgar.... przez CC
przyszla na swiat moja corcia Oliwka....

reklama
Do góry