reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

a my moje kochane chcemy leciec do paryza bo tam mieszka siostra od meza wiec za nocleg by nie trzebabylo placic.. a i paryz by nam pokazali.. ale to zobaczymy kiedy bedziemy mogli :)

reklama
My wiebieramy się do Sopotu nad morze :tak:
Zrobić chrzciny małemu oraz przyśpieszone urodzinki córci (córcia jest z sierpnia)
Nie chce żeby czuła sie odtrącona, że cała uwaga jest skierowana na Michałka więc to będzie ich wspólne święto i wspólni goście
Córcia jest zachwycona tym pomysłem :-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
aneteczka- jest w zacisznym miejscu a w sumie niedaleko od morza, dlatego sie zdecydowalismy :-)

iwona- super pomysl z polaczeniem uroczystosci :-)

Zobaczymy co będzie z naszymi planami jak dzidzie sie urodzą:-)
ale bardzo bym chciała przynajmniej nad morze pojechać, bo marze o plaży. Nawet oglądałam juz stroje kompielowe, bo ten z zezłego roku nie wejde. W majtki jeszcze jeszcze, ale stanik mi same sutki zasłania:-)

Wczoraj pojawiły się na świecie kolejne dwa maluszki.

Mamą została Anecik:
"Dziś o 18.50 urodziłam Radusia 3380 i 53 dł, dostał 9 punktów. Pozdrawiam."

oraz Mela
"Ogłaszam, że urodziłam :-). Synek ma 3650g, 57 cm. Dostał 10/10 punktów i niezły z niego przystojniak :-) Pozdrawiam cieplutko."

reklama
Do góry