reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
No ja mogłam sobie pozwolić na obdarowanie niuni fajnymi, i czasami nietanimi rzeczami, bo sama na okres ciąży nie kupiłam sobie prawie nic :tak:
Na początku (około 5 miesiąca) kupiłam jedne jeansy i na święta materiałowe spodnie. Żadnej bluzki!!! Chodzę do tej pory w takich sprzed ciąży :tak: Okazało się że miałam dużo różnych włóczkowych tunik czy sweterków które dopasowały mi się do brzuszka i nie musiałam nic kupować.
Dużo siedzę w domu, brzuszek zaczął się powiększać na przełomie 5/6 miesiąca a i teraz jest dość mały (100 w obwodzie przy 174 cm wzrostu) i takim sposobem przeznaczyłam to dla malutkiej (tak sobie tłumaczyłam)

Ja tak samo... Kupilam tylko jedne jeansy ciazowe w H&M i dwie tuniki po 15zl. na stadionie. A tak to chyba jakas koszulke na ciuchach, zeby teraz miec w czym latac jak jest cieplo. Tez wlasnie wygrzebalam kilka wiekszych ciuchow z szafy i w tym chodze. A po domu, to w tym co mam i w tym co mi wygodnie :-D
Lepiej na bobasy wydac kaske. Prawda?

No bo to w sumie spora rozbierznosc.. Ale skoro po badaniu tak stwierdzil. Tylko widzisz, jak to u niektorych dziewczyn jest, ktorym powiedzieli, ze niedlugo bedzie bubu, a nie ma.
Wazne, ze wszystko jest w porzadku.
Lec odpoczywaj. Ja ide wstawie pranie i musze troche popatrzec na ziemniaki gotujace sie.

hej
ankzoc mam ten sam dresik:)
monisq przesliczna sukienusia i buciki ...tez zagladam do h&m i mam troche ciuchow ale widze ze co kraj to chyba inna kolecja bo u mnie w szwajcarii nie ma takiej narazie nie widzialam.....a inne tez ladne ale ta jest wyjatkowa:)
pozdrawiam

Wstawialam pranie, wiec sie troche powdzieczylam do lusterka i tak mi przyszlo na mysl, ze sciecie wlosow nie jest dobrym pomyslem.
Jak je zetne tak jak zawsze, wystrzepie i skroce to nie zrobie sobie kucyka, wiec bede wlosami dziecku po buzi latala. Poprostu chyba zrobie sobie grzywke krotsza i ewentualnie pazurki. Dlugosc zostawie, bo zawsze lepiej zwiazac je.

reklama
Witam.
Na początku spóznione, ale ogromne gratulacje dla MALGOSS.Witamy kolejnego mężczyzne w gronie majowych bobasków:happy2::happy2::happy2:.
No cóz ja byłam dzisiaj u gina.Powiedział, ze wszystko w porządku:-).Szyjka bardzo ładnie sie skraca:-D.Na Usg wyszło, ze moj maluszek wazy 3700g:-D, obwód glówki 33cm a obwód brzuszka 35cm:-D.Dziecko ma juz mało miejsca w macicy i doktorek stwierdził, ze moze nam zrobic niespodzianke w kazdej chwili.Ale jakby co to w poniedzialek zapisał mnie jeszcze na ktg.
Kurcze jak malenstwu jest juz tam tak ciasno to niech w koncu zechce wyjsc na ten swiat.

Do góry