reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

ja zmykam kochane narazie, wprawdzie pogoda jest do bani, ale idę z mamą kupić poslciel dla małej, mam tylko jedną więc druga muszę dokupic a w zasadzie babcia sie zaoferowała ;-) tylko ciekawe czy cos fajnego dostaniemy, jak nie to zamowie przez netka ;-)

justa_b- ciesze sie ze wszytsko ok, mowia ze jak zbliza sie porod to dzieciatka sa coraz mnie ruchliwe, wiec moze u ciebie to juz bliziutko

reklama
:sorry2: dziękujemy :-)
W H&M Slonko.
Buciki jakoś około 22 pln, sukieneczka (do sukienek tam dodają takie słodkie majciochy w falbankami, żeby pieluchy nie było widać, są naprawdę przesłodkie) chyba 39. Nie pamiętam dokładnie, bo robiliśmy tam większe skarpetkowo-bokserkowe zakupy dla męża :confused:
Tak czulam, ze to H&M :tak: Lubie tam chodzic, nawet zeby tylko poogladac. Kolezanka mnie tak namowila kiedys.... Bo ogolnie nie robilam zakupow w takich sklepach, za malo kasy. Ona zawsze mowila "Ale przymierzyc mozesz sobie. Prawda?" No i tak jakos sie przekonalam, ze czasem pozwole sobie cos kupic. Ja jestem strasznie skapa jesli idzie o kase na ciuchy.:dry:

Ciśnieniem się nie wzruszyli za bardzo nie wiem czego ?!?!? A co do zakupów po drodze byliśmy z męzem w biedronce i oczywiście kupiłam tam opakowanie body w opakowaniu 3 szt z krutkim rękawkiem ok 15 zł :tak: fajniutkie

Ciśnieniem się nie wzruszyli za bardzo nie wiem czego ?!?!? A co do zakupów po drodze byliśmy z męzem w biedronce i oczywiście kupiłam tam opakowanie body w opakowaniu 3 szt z krutkim rękawkiem ok 15 zł :tak: fajniutkie

Hiehie... wlasnie pisalam w poniedzialek o tym...
Bo wiesz, ja jestem pracownik tej zacnej firmy. I juz mnie sciska na akcje dla dzieciakow. Wtedy jest full wypas wszystkiego dla dzieciaczkow i po takich cenach, ze wcale nie szkoda wydawac :-D
Ja prawdopodobnie dostane niektore rzeczy w wyprawce od firmy.

Szkoda, ze sie nie zainteresowali, bo wysokie cisnienie jest chyba objawem zatrucia ciazowego. Oczywiscie jednym z wielu, ale jest!

Hiehie... wlasnie pisalam w poniedzialek o tym...
Bo wiesz, ja jestem pracownik tej zacnej firmy. I juz mnie sciska na akcje dla dzieciakow. Wtedy jest full wypas wszystkiego dla dzieciaczkow i po takich cenach, ze wcale nie szkoda wydawac :-D
Ja prawdopodobnie dostane niektore rzeczy w wyprawce od firmy.

Szkoda, ze sie nie zainteresowali, bo wysokie cisnienie jest chyba objawem zatrucia ciazowego. Oczywiscie jednym z wielu, ale jest!

W wyprawce, a to Ci dobrze ;-) super

a co do ciśnienia się zobaczy co dalej będzie, jak się będzie utrzymywało w końcu od czego mam dr będe mu wisiała na telefonie :-D a co ???

Tak jest justa_b nie odpuszczaj! W koncu za friko kasy nie bierze, a i łaski nie robi!

No mam cos dostac. Napewno butelki, sliniaki, kocyk taki wlochaty... a reszte nie pamietam!
Ale chcialabym, zeby byla w tym roku ta akcja, bo wtedy sa kocyki polarowe za 9,99zl. gryzaki, smoczki, szczotki do mycia butelek po 4,99zl. , rajstopki, skarpetki.... Wszystko, wszystko...

reklama
No ja mogłam sobie pozwolić na obdarowanie niuni fajnymi, i czasami nietanimi rzeczami, bo sama na okres ciąży nie kupiłam sobie prawie nic :tak:
Na początku (około 5 miesiąca) kupiłam jedne jeansy i na święta materiałowe spodnie. Żadnej bluzki!!! Chodzę do tej pory w takich sprzed ciąży :tak: Okazało się że miałam dużo różnych włóczkowych tunik czy sweterków które dopasowały mi się do brzuszka i nie musiałam nic kupować.
Dużo siedzę w domu, brzuszek zaczął się powiększać na przełomie 5/6 miesiąca a i teraz jest dość mały (100 w obwodzie przy 174 cm wzrostu) i takim sposobem przeznaczyłam to dla malutkiej (tak sobie tłumaczyłam)

Do góry