reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

To i ja się pochwalę ostatnimi zakupkami :-)
Mieliśmy już nic nie kupować, ale to było tak śliczne, że się nie powstrzymałam :sorry2: :sorry2: :sorry2:

Załączniki

• 20090415(006).jpg
    20090415(006).jpg
    52 KB · Wyświetleń: 48
  • 20090415(005).jpg
    20090415(005).jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 45
reklama
ankzoc śliczności :-)

a ja mam ochotę sobie pograć w Sims2 ...wstyd moze przyznac ale odpręża mnie to...
do zobaczenia później ;)

Tak wiec kto wie Confi moze jakbys wtedy mu uciekla a bylby Ci pisany to i tak pewnie byscie sie spotkali, tak bylo u mnie:-)
no przecież uciekłam :-D
puściłam go w trąbę a on mnie znalazł i mało tego ...wybaczył i po tym stwierdziłam ze ten facet jest dla mnie

moniqsan ja się wcale nie dziwie ze kupiliście ...piękności :-D

ide grać :-p

he he he he he a to pewnie nie doczytałam :-) no to zloty chlopak ze wybaczyl :-) ide na obiad bo mezus z pracy wrocil :-)

moniqsan- pieknosci :)

confi- ja jak mialam jeszcze kompa stacjonarnego, to tez mialam te gre i lubilam sobie grac ;-)

A ja wrocilam szybko, bo okazalo sie, ze matka nawet kartofle naszykowala. Tylko ugotowac musze.
Piekne zakupki.

ankzoc dresik-BOMBA karuzela-2XBOMBA (mi maja od babci kupic karuzelke)
moniqsan ten komplecik niebieski jest zajebiaszczy! Gdzie to kupilas, bo widze, ze z Wa-wy jestes. Moze meza na wycieczke namowie ;-) Butki powalajace! O ile mozna wiedziec, jaki koszt?

A co do poznania meza, to ja swojego poznalam na GG i jak przyszedl na sporkanie to klelam na wszystkie swiaty dlaczego on! Pozniej sie odwrocil do mnie swoimi slepiami i normalnie myslalam ze padne. Mielismy rozne przejscia, kilka razy bylo blisko rozstania, ale ja go tak kocham, ze nie moglabym! Oddalabym teraz wszystko za niego! Najukochanszy jest!

Widze, ze temat gier poruszony....
Tez lubie sims'y. Mam jakas kiepska karte graficzna i Sims2 strasznie wolno chodza (zamulaja sie), ale moze zainstaluje sobie stare... jak znajde plytke ;-)
Narazie pozostaja mi gierki ruszajace glowka... Lubie takie logiczne. Natomiast ostatnio katuje pasjansa na zaboj. I tylko mowie: "Juz ostatni raz, jak teraz nie wygram" Oczywiscie tak za kazdym razem :-D

Hej Słonko :-) właśnie wróciłam ze szpitala, zrobili mi ktg i powiedzieli że wszystko w normie więc do domu kazali jechać i czekać, w domu mocno leżakować, musze bo jutro sama będe własciwie cały dzień, więc lepiej nie wywoływac.......... wiesz co mam na myśli, bo i do szpitala mam 60 km :szok:

moniqsan ten komplecik niebieski jest zajebiaszczy! Gdzie to kupilas, bo widze, ze z Wa-wy jestes. Moze meza na wycieczke namowie ;-) Butki powalajace! O ile mozna wiedziec, jaki koszt?

:sorry2: dziękujemy :-)
W H&M Slonko.
Buciki jakoś około 22 pln, sukieneczka (do sukienek tam dodają takie słodkie majciochy w falbankami, żeby pieluchy nie było widać, są naprawdę przesłodkie) chyba 39. Nie pamiętam dokładnie, bo robiliśmy tam większe skarpetkowo-bokserkowe zakupy dla męża :confused:

reklama
Strasznie mnie te sny z babcia nurtowaly i wzielam wlazlam na jakis sennik w necie! GLUPIA JA! Wiedzialam, zeby nie wlazic!
Tyle znalazlam: "jeśli śni się komuś, nieżyjąca już babcia, wtedy często jest to sen ostrzegawczy, należy zwrócić uwagę na zagrożenia i wziąć pod uwagę wskazówki wypowiadane przez staruszkę a także interesujący tydzień, długie życie, spadek"
Pamietam tylko, ze jak we snie krzyczalam, ze umarla i zostawila mnie jak bede rodzic to powiedziala, ze napewno bedzie przy mnie! Nic wiecej nie pamietam co mowila.
Troche sie zaczynam stresowac, aczkolwiek malo wierze w zabobony i senniki... Kurde!

justa_b kurde daleko do szpitala masz.... A co powiedzieli na cisnienie?

Do góry