reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

moniqsan ja mam nieco delikatniejsze kolezanki :-D One ladnie klamia, ze boli, no faktycznie boli, ale jak dostaniesz dziecko to zapominasz. Naprawde nie martw sie. Mozna przezyc :-)

reklama
moniqsan ja mam nieco delikatniejsze kolezanki :-D One ladnie klamia, ze boli, no faktycznie boli, ale jak dostaniesz dziecko to zapominasz. Naprawde nie martw sie. Mozna przezyc :-)

Bo to prawda, że jak maluch na brzuchu, to przynajmniej w 50% zapominasz. Ja 15 minut po porodzie puszczałam już sms'y ;-)

moniqsan...fajowo wyglądasz...a nie ja ja ...wieloooryb :-D

to zdjęcie z dzisiaj... jedynym pocieszeniem dla mnie jest absolutny brak rozstępów...dumna jestem z tego :tak:

9fxx83.jpg

Z tym że mnie jakoś w pamięć najbardziej zapadła ta .... "amputacja" ... ciekawe dlaczego ;-) :baffled:

Masz szurniętą koleżankę i jej szczerze współczujesz. Po prostu jesteś wrażliwa na nieszczęścia innych i dlatego tak to Ci zapadło w pamięć :-) Bo żadna normalna kobieta która rodziła nie określi porodu w ten sposób.

Confi znow jakis kombinator. Twierdzi, ze auto mialo malowana tylko tylna klape i zderzak i nic wiecej! Normalnie szlag! Jak moze wiecej nie wiedziec? No i ze auto musi sprzedac za tak malo kasy, bo potrzebuje pieniedzy. Tylko auto stoi juz ponad 2 tyg. i nikt go nie kupil. Jakby bylo wszystko OK, to by juz dawno poszla!
Kombinator. Tylko nam tak zalezy na tej Toyocie, ze szkoda nie sprawdzic. A noz, widelec bedzie OK..... :-(

reklama
moniqsan...fajowo wyglądasz...a nie ja ja ...wieloooryb :-D

Confi, ja już nie mogę z tym wielorybem.
Jak byśmy się lepiej znały, to użyłabym mocniejszych słów ;-);-);-)
Wszędzie opowiadasz jaka to jesteś wielka, a w rezultacie wyglądasz super. Jak prawdziwa laska w ciąży.
Poza tym jak się patrzy na Twoje zdjęcia to widać sam brzuszek, żadnych tłuszczów nigdzie indziej.
Wiem co mówię, bo naprawdę, bardzo lubię patrzeć na Twoje zdjęcia :tak:
Także wiesz, możesz sobie swoje teorie wielorybowe wsadzić w .... a, gdzie chcesz sobie wsadź ;-) :-D

ankzoc
A mnie nie za bardzo co miało iść gdzie indziej niż w brzuszek :sorry2: Są to "uroki" dietki cukrzycowej. Paradoks, ale zawsze to coś, skoro i tak cierpimy (my, cukrzycowe mamusie) i nie możemy pojeść w ciąży żadnych smakołyków :-:)sorry2:

Do góry