reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Confi, jak ja Ci zazdroszczę braku rozstępów, ja mam już ich całą masę:zawstydzona/y: No i chyba nie opuścił Ci sie brzuszek tak strasznie:confused: Zresztą gdzieś wcześniej macie fotki, a tu jeszcze jest tego dowód:

moniqsan- jeruna ales ty szczuplutka jest, a te nozki.. kurcze jak urodzisz to zaraz bedziesz chudzinka.. super:-)

confi- no rzeczywiscie zero rozstepow i ladna skora..:-D brzuszek sliczniusi podobny do mojego, ja tez moge sie pochwalic ze rozstepow brak:-D

imagination- kochana ja nie wiem co ci sie stalo ale wygladasz jakos inaczej lepiej sliczniej,, jakos tak po buzi wyladnialas.. no sama nie wiem co sie zmienilo i to na wielgasny plus...dziewczyny sie o ciebie pytalay z staran-watpliwosci.. to im napisalam ze jeszcze nie urodzilas.. ze byc moze za 21 dni i ze rodzisz natrulanie..

ankzoc- co do ubran to ja narzekam tylko na spodnie reszta ujdzie w tloku...:-)

aga_K_M- ja tez kochana nie narzekam na moj brzunio bo lubie jak sie maluch rusza lubie czuc te przesuwania cialka.. a narzekalam bardziej na te kg doatdkowe ze ciezko przez nie.. ale zniose wiecej niech tylko maluszek rosnie i urodzi sie mamusi zdrowiuski:tak:

imagination - nie martw się, niech sobie będą, dla synusia i tak będziesz najpiękniejsza !!

imagination
Wiem, że to pewnie słabe pocieszenie, bo jednak te rozstępy to nic fajnego, ale u Ciebie naprawdę jest nieźle. Tak po boczkach i nisko i pewnie po ciąży zostaną tylko małe śladziki.
Natomiast jak leżę na KTG to często jestem z dziewczynami (bo leży się we dwie na przeciwko siebie), które mają całe brzuchy posiekane. Caluteńkie. Tak mi zawsze ich szkoda :-(

moniqsan - ja też podziwiam Twoją figurkę :))) w następnej ciąży chyba sobie "wmówię" cukrzycę i będę żyła na diecie, co by nie poszło mi tu i tam, hehe - współczuje oczywiście tej diagnozy, ale popatrz jakie plusy są na finiszu!! :)))

Confi znow jakis kombinator. Twierdzi, ze auto mialo malowana tylko tylna klape i zderzak i nic wiecej! Normalnie szlag! Jak moze wiecej nie wiedziec? No i ze auto musi sprzedac za tak malo kasy, bo potrzebuje pieniedzy. Tylko auto stoi juz ponad 2 tyg. i nikt go nie kupil. Jakby bylo wszystko OK, to by juz dawno poszla!
Kombinator. Tylko nam tak zalezy na tej Toyocie, ze szkoda nie sprawdzic. A noz, widelec bedzie OK..... :-(
ja bym nie ryzykowała...samochód to powazny zakup a trafić cos wadliwego nie jest sztuką ... a nie macie jakiegos znajomego mechanika tudziez blacharza który by wam pomógł w zakupie? My jak pojechaliśmy po nasza Renatę to wzieliśmy ze soba kumpla mechanika i on nam powiedzieł czy sam by takie auto wziął czy też nie...

Moniqsan...dobrze wsadzę swoje teorie w swój wieelki wielorybowy tyłek... :-p
wiem ,ze jak sie mnie nie widziało wczesniej to faktycznie byc może nie widac tych 20 kilo na plusie jednak ja to widze i co lepsze moge sprawdzić przymierzając swoje c\iuchy...w nic się nie mieszcze poza paroma bluzkami namiot które miałam w szafie ( o dzieki Ci modo za te kroje ) ale mam nadzieje ze uda mi sie wrócić w miarę szybko do figury sprzed ciązy...

Imagination no w tym wypadku będe cholernie nieskromna i powiem ze tez jestem z tego zadowolona...ale kochana to dziedziczne... niezależnie od tego jak się odzywiasz ile przytyjesz to wszystko zalezy od genów...kobiety w mojej rodzinie nigdy nie miały rozstepów...jedyną kobietą jest...moja bratowa ;-) ale ona nie ma naszych cudnych genów
. A ty masz je tylko na dole ...pociesz się tym kochanie bo niektóre kobitki mają cały brzuch w krechach...te na dole sa mało widoczne poza tym jak dobrzez adbasz o skórę to predko zjasnieją

marychna21 nie tylko kochana , nie tylko ;-) ale dzięki

imagination- kochana ja nie wiem co ci sie stalo ale wygladasz jakos inaczej lepiej sliczniej,, jakos tak po buzi wyladnialas.. no sama nie wiem co sie zmienilo i to na wielgasny plus...dziewczyny sie o ciebie pytalay z staran-watpliwosci.. to im napisalam ze jeszcze nie urodzilas.. ze byc moze za 21 dni i ze rodzisz natrulanie..
Kochana, nie Ty jedna to zauwazyłaś. W poniedziałek moja ciocia jak mnie komplementami obsypała, to myślałam, ze polecę do nieba z tych zachwytów;-) Ale to bardzo miłe:-D Nic nie robię, a wyładniałam ostatnio, coi sama zauważyłam.
Ja bardzo rzadko zagladam do staraczek, ale miło, ze sie martwią.
Czy rodzę sn, to sie okaze, bo nie wiem nadal. Jak do 18ego nie urodzę, to się na wizycie dowiem. Podejrzewam, że będę mieć cesarkę, ale nie wiem... W końcu to nie tylko ode mnie zależy:tak:
imagination - nie martw się, niech sobie będą, dla synusia i tak będziesz najpiękniejsza !!
WIem :-) i o dziwo dla T nadal jestem piękna, mimo iż czasem mi dogryza, że jakich to On lasek na ulicy nie widział, czy w pracy;-)

reklama
Witajcie kochane!
Widzę, że majowy weekend był owocny:-).Chciałam, żeby mężuś przywiózł mi laptop ka do szpitala bo mi się nudziło(Fifi cały czas śpi!)ale pozostał nieugięty.
No wiec od początku:
Gratulacje dla: Maja 33-pierwsza majowa królewna,M@dzi@,Velvet,Paula7(wracaj do zdrowia kochana),Nina27,Hanana.
Patusiaaaa85 jednak nie rodziłam w Szpitalu Wojewódzkim w Tychach tylko w Katowicach na Łubinowej.
Poród miałam szybki ale...wolę o tym zapomnieć.Po dwóch dniach wyszliśmy do domu..........skrobnę coś później bo junior się obudził(po 3 godz snu:tak:)

Do góry