confi - geny genami, hehe ) moja mama przytyła ze mną w ciązy 30 kg i niczym się nie smarowała - oczywiście na rozstępy nie musiała dlugo czekać. Moje Kuzynki też sie dochowały w ciąży tego paskudztwa - dlatego też - ja smarowałam się systematycznie od samego początku.. i póki co nie mam nic! ale nie powiedziane, że mi nie wyjdą
reklama
velvet
Wdrożona(y)
WIem :-) i o dziwo dla T nadal jestem piękna, mimo iż czasem mi dogryza, że jakich to On lasek na ulicy nie widział, czy w pracy;-)
To się odgryź T i powiedz, że jak Ty byłaś poza domem, to takie ciacha rzucali Ci spojrzenia, że gdyby nie brzuszek ... ;-)
wiadomo ,ze nawet najlepszym genom trzeba czasem pomóc...nie dziwne ze 30 kilo i nizym nie smarowana skóra popękała moja mama przytyła ze mna 28 kilo ale rozstępów się nie nabawiła, w sumie urodziła trójke dzieci a brzuszek ma ładniejszy niż niejedna młodsza od niej kobitka...więc cos w tym jest. jej siostra nabawiła sie rozstępów nie przez ciążę a przez zwykłą otyłośc...co ciekawe . Babcia nie miała ani jednego i może stąd ta teoriaconfi - geny genami, hehe ) moja mama przytyła ze mną w ciązy 30 kg i niczym się nie smarowała - oczywiście na rozstępy nie musiała dlugo czekać. Moje Kuzynki też sie dochowały w ciąży tego paskudztwa - dlatego też - ja smarowałam się systematycznie od samego początku.. i póki co nie mam nic! ale nie powiedziane, że mi nie wyjdą
całe szczęście my jestesmy bardzej świadome i lepiej dbamy o swoją skórę i widac tego efekty. Ja Ci zycze by już Ci nic nie wyszło ... bo i po co? ;-)
To się odgryź T i powiedz, że jak Ty byłaś poza domem, to takie ciacha rzucali Ci spojrzenia, że gdyby nie brzuszek ... ;-)
hahaha racja...utrzyj mu noska kochana...niech sobie nie myśli :-)
za kobitką w ciązy często się faceci oglądaja ...dziwne to i zarazem miłe . Ja szczytowy moment miałam w ok 5-6 miesiącu...nie wiem czym było to spowodowane ale mój M dostawał szału
hahaha racja...utrzyj mu noska kochana...niech sobie nie myśli :-)
za kobitką w ciązy często się faceci oglądaja ...dziwne to i zarazem miłe . Ja szczytowy moment miałam w ok 5-6 miesiącu...nie wiem czym było to spowodowane ale mój M dostawał szału
a ja CHYBA wiem ))
wiesz? Hmmm, a ja nie jestem pewna...to znaczy domyślam się,ze kształty fajniejsze i w ogóle....;taka apetyczna figurka się robi w tym czasie . Mnie jednak zastanawia inna rzecz...większośc z tych panów jakby nie widziała brzuszka który już przeciez był widoczny...to jest dla mnie największa zagadkaa ja CHYBA wiem ))
imagination
Mama Tomka - maj 2009 :)
hehehe, dobry pomysł :-)To się odgryź T i powiedz, że jak Ty byłaś poza domem, to takie ciacha rzucali Ci spojrzenia, że gdyby nie brzuszek ... ;-)
wiesz? Hmmm, a ja nie jestem pewna...to znaczy domyślam się,ze kształty fajniejsze i w ogóle....;taka apetyczna figurka się robi w tym czasie . Mnie jednak zastanawia inna rzecz...większośc z tych panów jakby nie widziała brzuszka który już przeciez był widoczny...to jest dla mnie największa zagadka
pewnie nie jeden pomyślał - to mogłaby być matka moich dzieci
wiem po swoim M, że widząc wcześniej kobiety z brzuszkami - sam zaczął myśleć nad potomstwem i patrzył wtedy wnikliwie i znacząco na mój brzuszek )
reklama
malinka009
Fanka BB :)
moniqsan jezu naprawde super ekstra figurka, znamy sie z cukrzycowych mam ale ja tak dobrze nie wygladam ;-)mimo ze tez wiele diecie zawdzieczam, nigdy do szczuplych nie nalezalam wiec moze dlatego:-). Pozniej postaram sie jakies fotki wstawic:-)
Confi Ty tez z tym wielorybem to przesadzasz. Pamietam jak ogladalam Twoje fotki po watku "torba do szpitala" i tej slynnej prostownicy i ogladalam zdjecia z przed ciazy i wcale tych 20kg nie widac !!!!!!!!!!!!! Jestem pewna ze szybko zgubisz bo to pewnie woda
imagination Twoje zdjecia tez ogladam jakis czas temu i tez widze ogromna roznice, teraz tak rozpromieniona jestes :-) a rozstepami sie nie przejmuj, zobaczysz co bedzie po ciazy. Pewnie zejda a u tych co nie mialy sie pojawia ;-)
Mnie wiele kolezanek straszy ze nie mam sie co teraz cieszyc z braku rozstepow bo duzo wychodzi po porodzie
Confi Ty tez z tym wielorybem to przesadzasz. Pamietam jak ogladalam Twoje fotki po watku "torba do szpitala" i tej slynnej prostownicy i ogladalam zdjecia z przed ciazy i wcale tych 20kg nie widac !!!!!!!!!!!!! Jestem pewna ze szybko zgubisz bo to pewnie woda
imagination Twoje zdjecia tez ogladam jakis czas temu i tez widze ogromna roznice, teraz tak rozpromieniona jestes :-) a rozstepami sie nie przejmuj, zobaczysz co bedzie po ciazy. Pewnie zejda a u tych co nie mialy sie pojawia ;-)
Mnie wiele kolezanek straszy ze nie mam sie co teraz cieszyc z braku rozstepow bo duzo wychodzi po porodzie