reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

confi - geny genami, hehe :)) moja mama przytyła ze mną w ciązy 30 kg i niczym się nie smarowała - oczywiście na rozstępy nie musiała dlugo czekać. Moje Kuzynki też sie dochowały w ciąży tego paskudztwa - dlatego też - ja smarowałam się systematycznie od samego początku.. i póki co nie mam nic! ale nie powiedziane, że mi nie wyjdą:baffled::confused:

reklama
agakm- ja mam kolezanke ktora nie jest w ciazy jest szczupla i ma rozstepy , ja od poczatku tez sie smaruje i nie mam na cale szczescie

confi - geny genami, hehe :)) moja mama przytyła ze mną w ciązy 30 kg i niczym się nie smarowała - oczywiście na rozstępy nie musiała dlugo czekać. Moje Kuzynki też sie dochowały w ciąży tego paskudztwa - dlatego też - ja smarowałam się systematycznie od samego początku.. i póki co nie mam nic! ale nie powiedziane, że mi nie wyjdą:baffled::confused:
wiadomo ,ze nawet najlepszym genom trzeba czasem pomóc...nie dziwne ze 30 kilo i nizym nie smarowana skóra popękała :) moja mama przytyła ze mna 28 kilo ale rozstępów się nie nabawiła, w sumie urodziła trójke dzieci a brzuszek ma ładniejszy niż niejedna młodsza od niej kobitka...więc cos w tym jest. jej siostra nabawiła sie rozstępów nie przez ciążę a przez zwykłą otyłośc...co ciekawe . Babcia nie miała ani jednego i może stąd ta teoria :tak:
całe szczęście my jestesmy bardzej świadome i lepiej dbamy o swoją skórę i widac tego efekty. Ja Ci zycze by już Ci nic nie wyszło ... bo i po co? ;-)

To się odgryź T i powiedz, że jak Ty byłaś poza domem, to takie ciacha rzucali Ci spojrzenia, że gdyby nie brzuszek ... ;-)

hahaha racja...utrzyj mu noska kochana...niech sobie nie myśli :-)

za kobitką w ciązy często się faceci oglądaja ...dziwne to i zarazem miłe . Ja szczytowy moment miałam w ok 5-6 miesiącu...nie wiem czym było to spowodowane ale mój M dostawał szału :-D

hahaha racja...utrzyj mu noska kochana...niech sobie nie myśli :-)

za kobitką w ciązy często się faceci oglądaja ...dziwne to i zarazem miłe . Ja szczytowy moment miałam w ok 5-6 miesiącu...nie wiem czym było to spowodowane ale mój M dostawał szału :-D

a ja CHYBA wiem ;)))

a ja CHYBA wiem ;)))
wiesz? Hmmm, a ja nie jestem pewna...to znaczy domyślam się,ze kształty fajniejsze i w ogóle....;taka apetyczna figurka się robi w tym czasie . Mnie jednak zastanawia inna rzecz...większośc z tych panów jakby nie widziała brzuszka który już przeciez był widoczny...to jest dla mnie największa zagadka :tak:

wiesz? Hmmm, a ja nie jestem pewna...to znaczy domyślam się,ze kształty fajniejsze i w ogóle....;taka apetyczna figurka się robi w tym czasie . Mnie jednak zastanawia inna rzecz...większośc z tych panów jakby nie widziała brzuszka który już przeciez był widoczny...to jest dla mnie największa zagadka :tak:

pewnie nie jeden pomyślał - to mogłaby być matka moich dzieci :-D
wiem po swoim M, że widząc wcześniej kobiety z brzuszkami - sam zaczął myśleć nad potomstwem i patrzył wtedy wnikliwie i znacząco na mój brzuszek :))

reklama
moniqsan jezu naprawde super ekstra figurka, znamy sie z cukrzycowych mam ale ja tak dobrze nie wygladam ;-)mimo ze tez wiele diecie zawdzieczam, nigdy do szczuplych nie nalezalam wiec moze dlatego:-). Pozniej postaram sie jakies fotki wstawic:-)

Confi Ty tez z tym wielorybem to przesadzasz. Pamietam jak ogladalam Twoje fotki po watku "torba do szpitala" i tej slynnej prostownicy:-D:-D:-D i ogladalam zdjecia z przed ciazy i wcale tych 20kg nie widac !!!!!!!!!!!!! Jestem pewna ze szybko zgubisz bo to pewnie woda :tak:

imagination Twoje zdjecia tez ogladam jakis czas temu i tez widze ogromna roznice, teraz tak rozpromieniona jestes :-) a rozstepami sie nie przejmuj, zobaczysz co bedzie po ciazy. Pewnie zejda a u tych co nie mialy sie pojawia ;-)
Mnie wiele kolezanek straszy ze nie mam sie co teraz cieszyc z braku rozstepow bo duzo wychodzi po porodzie :oo:

Do góry