reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dziewczyny, a wiecie moze jak u facetow bada sie obecnosc tego streptococusa? Ja jestem nosicielka tego swinstwa ale zastanawiam sie ze skoro to przenosi sie droga plciowa to moj M. tez to ma. Mi podadza antybiotyk podczas porodu i nawet jak to sie zaleczy a M. to dalej ma, to przy kolejnym stosunku moge sie znow tym zarazic. Jak eliminuje sie to u mezczyzn?

Ja dzis noc mialam do kitu. Bol krzyza tak niesamowity ze az wlosy sie jeza. Skurcze sa caly czas ale jakies takie niemrawe, takie jak przed okresem. Czopu nie widac, wody nie leca, czy ja wogole kiedys urodze?

Aha czy wam tez tak dretwieja nogi? tzn moze nie jest to dretwienie, ale takie mrowki jakby przez nie mi przelatywaly. Nie wspomne o rekach, na chwile podniesione do gory cale dretwieja. Chyba to przez ta opuchlizne ;/

No i to klucie. Ktoras z was o tym pisala. Mam to sam. Kluje mnie w pachwinach a moje spojenie lonowe jakby mialo zaraz peknac ;/ Ehhh uroki finiszu ciazy :(

pochwalę się Wam na co jeszcze dodatkowo się pokusiłam na allegro (mąż powinien mi zabrać hasła do konta, hehe):-D:-)

2 ochraniacze (znowu!) + pościel do wózeczka (pościeli miałam nie kupować..ale jakoś do samego kocyka nie byłam przekonana:dry::-))

Załączniki

• 3cz_kratkagreen_q8.jpg
    3cz_kratkagreen_q8.jpg
    59,4 KB · Wyświetleń: 24
  • wozekF_kaczkaecru.jpg
    wozekF_kaczkaecru.jpg
    70,4 KB · Wyświetleń: 23
aga km
hiiiii moj mezus tez sie troche bal a mnie czasem bolalo tez mysle psychiczny strach......pozniej mialam skurcze w 30 tygodniu wiec praktycznie odposcilismy niby lekarz nie powiedzila kategorycznie nie ale lepiej uwazac i tak......teraz jak juz bezpieczny tydzien od jutra to chyba nie bedzie problemu......zwlaszcze ze potem celibat przez minimum 6 tygodni...hmmmm

Anulinak urodzisz jak my Wszystkie. Krystyna nie przejmuj się tym że masz brzuch wysoko, ja nie mam szyjki od 30 tyg mały siedzi nisko, bo w badaniu lekarz czuje główkę a brzuch niby wysoko, ale to dlatego że maluszek jest duży. Każdy organizm jest inny i każda ciąża też przebiega inaczej. Ja starszego synka urodziłam 2 tyg przed terminem a teraz wygląda na to że przenoszę dzidzię mimo iż sipeszył się na świat przez ostatnie 3 miesiące.

no hejka i ja się witam :-) właśnie spijam poranną kawkę...
wczoraj miałam busy dzień, najpierw mężulek bawił sie w malowanie mego brzuszka farbami (efekty pokaże wam później, bo jeszcze nie posegregowałam zdjęcia), potem przyszli znajomi i poszliśmy do restauracyjki na kolację... i tak zleciał cały dzień :tak:
no dobrze to ja już was nadrabiam...

Mój mąz dzis po powrocie z pracy oświadczył ze wieczorkiem bedzie sex bo jemu tak powiedzieli ze to przyspiesza porod i ułatwia he. Musze sobie przypomniec jak to bylo bo juz zapomnialam. Mąz sie wczesniej bał a nawet i ja ochoty nie miałam:( duzo pewnie straciłam bo sex w ciazy ponoc lepszy.

confi- pytalas sie mnie a ja juzz ci odpisywalam czemu bede miala cc, ale moge odpisac jeszcze raz:happy2:
mam duza wade wzroku -7,5 i na drugim -5,0 wiec porod naturlanys tanowilby zagrozenie dla moich oczu,, podczas porodu naturalnego jak kobieta prze wytwarza sie cisnienia wewnatrzgalkowe ktore dla mnie byloby ryzykiem.. dlatego juz na samym poczatku okulistka z ginem zadecydowali o cc..;-)

reklama
Do góry