reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

paula - biedactwo , bardzo współczuje takich przeżyć,ale swoją drogą co mogło byc przyczyną to oni nie widzą pewnie,miałaś za to dużo - bardzo dużo szczęścia i faktycznie byłaś jedną nogą na tamtym świecie.:-(
Dobrze że masz już dwoje dzieci , znajoma straciła macice jako młoda dziewczyna po wypadku samochodowym.Ciesz sie pełnią maciezynstwa!!!Dużo zdrówka!!!

reklama
:tak:Witam Majóweczki
Nie było mnie tu 2 dni i widze sporo rozpakowanych mamuś.
Dla wszystkich ogromne gratulacje.
A teraz będę nadrabiać zaległości w czytaniu:tak:

paula
Podziwiam Cię. Dzielna z Ciebie dziewczyna. Opis porodu wbił mnie w kanapę. Jestem też pełna podziwu no i współczucia dla Twojego męża. Z pewnością musiał strasznie to przeżyć.
Dzięki Bogu, że wszystko skończyło się szczęśliwie - że Ty jesteś wśród nas i masz zdrową i śliczną córeczkę.

Jednak to co opisała paula nie nastawia mnie już aż tak optymistycznie do zbliżających się chwil. Trochę mnie to przeraziło :shocked2:
Dociera do człowieka nagle, że poród poza bólem i ogromnym szczęściem na finiszu może być też tragiczną traumą :no:

Joannn dziękuję ...nie czuję się piękna ale dziekuje ;-)

patusiaaa żeby używać wszystkich narzędzi musisz kliknąc w edycję zaawansowaną ...

barmanka79
powiem Ci ,ze piety mam najchudsze z caaaałej oszałamiającej całości :-p

ide spać....trzymajcie za mnie kciuki jutro kobitki bo mam być może ostatnia już wizytę u lekarza...
kolorowych snów :***

Witam Majóweczki - jak nadal 2 w 1 :-)

Wczoraj zastosowałam metodę przyśpieszenie wyjścia małego tzn. pokochałam się z mężem (bo jak wiadomo plemnieczki powodują szybsze dojrzewanie szyjki macicy, a potem cieeeeepła kąpiel) - EFEKT - juz dawno tak dobrze mi się nie spało - zero skurczy, zero bóli podbrzusza :-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie kochane, ja nadal w dwupaku, wiecie strasznie mnie od wczoraj boli macica, ale tylko w gornej czesci tj na wysokosci zeber, czuje takie spinanie i pieczenie czy wy tez tak macie??

DZIEN DOBRY!:rofl:

:-)Wracam po dlugiej nieobecnosci, nadal 2w1. Zero jakichs zapowiadaczy... Nic kompletnie. Czasem mnie troche brzuch poboli, ale nic poza tym. Dzis ide do Dr. Zobaczymy co powie i czy ja zdolam z siebie wydusic jakies pytania. W zasadzie wszystko wiem od Was, ale tak z czystej ciekawosci chcialabym go zapytac, czego mam sie spodziewac. Narazie nic mi nie mowil na temat porodu. Tylko jak juz znam tego Dr, to mnie zleje i pewnie rzuci jakis tekst od niechcenia.:dry: No i przede wszystkim chce wymaz! :angry: Jak nie bedzie mi chcial zrobic panstwowo to poprosze go chociaz o probke i sama sobie gdzies to zaniose!
Nie bede sie "F" prosila!:no::growl:

No ale, zescie sie rozpakowaly w ten weekend! DLA WSZYSTKICH GRATULACJE! PAULA PRZEDEWSZYSTKIM POWROTU DO ZDROWIA! Historia naprawde mrozaca krew w zylach. Nawet nie chce myslec.... DZIELNA jestes!:sorry2:

A my oczywiscie nadal bez auta. No i !QWA! pewnie jeszcze sie zejdzie. Corolli Verso jest bardzo malo do sprzedania, jak wogole cos jest to na drugim koncu Polski. Najwiecej jest Civic'ow ale jakos nie jestesmy przekonani. BOSZE! Zeslij nam jakies auto!:baffled: :shocked2: Juz sobie wyobrazam jak jade do porodu, z odchodzacymi wodami tescia samochodem! Ja pierdziele... chyba sie zachlastam. Oby moje dziecko nie bylo pospieszalskie!

JESZCZE RAZ GRATULACJE DLA WSZYSTKICH DLUGOWEEKENDOWYCH MAM MAJOWYCH!

Witam majóweczki:)

gratulacje dla nowo rozpakowanych mamuś!!!!

paula - bidulko, przeżyłaś naprawde strasznwe chwilę,ale n acałe szczeście wszystko skończyło się dobrze.I masz już swoją kruszynkę przy sobie:tak:
iwona100na-to trzymam kciuki żeby "metoda"okazała sie owocna:-)

W weekend nie udzielałam sie na forum, bo M miałam przy sobie i piękna pogoda była.. Teraz was nadrabiam!!!!!!!!!!ufffffffff............
U nas jeszcze nic, ciągle 2w1. Trochę skurczy w nocy miałam, i tak sie zastanawiałam nawet przez chwilę ze to może już, ale nie tym razem!!!!!Potem błogo usnełam. Ale ciągle mi sie sniło że rodze!!!
chyba jakiś schiz dostaje na tym punkcie, a w sumie przez dzień wogóle o porodzie staram się nie myśleć.
Majowy weekendzik spędziliśmy naprawde ekstra:tak::-Dbyliśmy na grillu, na jeziorkiem, chodziliśmy na spacery, no i zrobiliśmy sobie wieczów filmowy!!!
Tak mi dzoiś dziko znowu samej zostać w domu, ja chce juz weekend!!!!!

reklama
Witajcie kochane, ja nadal w dwupaku, wiecie strasznie mnie od wczoraj boli macica, ale tylko w gornej czesci tj na wysokosci zeber, czuje takie spinanie i pieczenie czy wy tez tak macie??
Ja pamietam, ze jednego dnia mialam takie pieczenie. W zasadzie nie wiadomo jak to opisac, ale najblizej to pasowalo do pieczenia. Kiedys ktoras z Was pisala, ze miala cos takiego, od pepka w dol sie rozchodzilo.... ?

aneteczka tez bym bardzo sie cieszyla, jakby maz zostal w domu dzis.... Jest ewentualnosc taka, ze jutro bedziemy mieli wycieczke do Rzeszowa, ogladac auto, wiec znow sobie pobedziemy razem.... Jakies 300km drogi :-D

Do góry