reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Confi - Ty jak zwykle piękna i uśmiechnięta :-)

Paula7 - aż mnie dreszcze przeszły :-( współczuję Twojemu mężowi tych przeżyć..bo najgorsza jest bezradność.. Ale super, że wytrwał przy Tobie! Ale jak to możliwe, że po urodzeniu dzidzi dostałaś tego ogromnego bólu i pękła macica.. :oo: myślałam, że to się zdarza w trakcie rodzenia a nie tuż po.. Normalnie szok. Przykro mi, że już nie możesz przez to mieć dzieci ale grunt, że żyjesz :tak: Masz syna, teraz córcię, więc wszystko już będzie OK. :happy2:
Jeśli dobrze zrozumiałam jesteś jeszcze w szpitalu? Jak się czujesz? Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. :yes:

reklama
agakm - jezu co to za imię Naplet:-):-):-) he he he nie moge przestac sie smiac:-):-):-)
paula7- dzielna jestes !!!! no i oczywiscie mezus tez bo na pewno swoje przezyl uczestniczac w czym takim !!!! Trzymajcie sie !!!!

Na poczatku ciazy tez mi piwo nie smakowalo ale teraz jak sie zrobilo cieplo to slinka mi leci jak widze ze ktos popija piwko przy mnie:) jak ktoras sprawdzi ta metode co opisałam to niech odrazu pisze to sie przekonamy czy naprawde dziala czy tylko mojej siostrze sie udalo. Ja pewnie tez wyprobuje jak tylko minie termin a nic sie nie bedzie działo.paula7 dobrze ze wszystko sie skonczyło pomyślnie i dzidzia jest zdrowa;) ale przyznam ze jak czytałam to ciarki mnie przeszly.

Paula-kurcze az mi włosy deba staneły.Jak lekarze mogli dopuscic do takiej sytuacji???!!!
Mam nadzieje,ze wszystko bedzie ok i bedziesz mogła miec wiecej dzieci.Gratuluje zdrowego malenstwa, niech pieknie rosnie i Ty wracaj szybko do zdrowia.

czemu nie moge uzywac paska narzedzi? nie moge zmienic koloru pogrubic czcionki nawet emotki nie moge wstawic:( moze mam cos przestawione ale nie wiem co ? moze ktoras wie jak mam to odblokowac?

Paula to straszne co rzeszłaś w tym szpitalu. Dzięki Bogu, że wszystko w miarę pomyślnie się skończyło. Dzielna jesteś. Trzymaj się Kochana!!!

To był początek 42 tyg i byłam w szpitalu w polsce tydzien za każdym razem i badania do bólu,no i na koniec wywołanie.
Bo ja jeśli nie urodzę w tym tygodniu to w piątek mam iść do szpitala. To będzie 6 dzień 41 tygodnia. A jakieś dłuższe leżenie mi się średnio uśmiecha. Pół biedy jeśli od razu będą wywoływać. A przy takim wywoływaniu to długo to wszystko trwało?

Wczoraj rozmawialam z siostra o jej porodach i mowila mi ze jak juz byla po terminie to kolezanka jej poradzila zeby wieczorem napila sie piwka a potem szybko zrobila sobie goraca kapiel (bardzo goroca).No i jak uslyszla tak zrobila. Dlugo na efekty nie musiala czekac bo za kazdym razem (ma 2 córki) urodzila zaraz po tym w nocy. Moze to i dziala ale nie wiem czy na wszystkie kobiety.
Dziś to już nie, ale jutro chyba spróbuję t.ego. Zresztą jutro idę na badania do szpitala i zobaczymy co mi lekarz powie. Już bym chciała być po tej wizycie.

Confi, Isabela - dzięki za pocieszenie dziewczyny. zawsze to jakaś pociecha że to co mi wyskoczyło okazało się najłagodniejszą formą kresek :cool:
swoją drogą to cały czas zastanawiam się dlaczego to mi wylazło..... na dodatek na raptem 2tyg przed porodem....
czy jest to wina tego że tam smarowałam się nieregularnie, czy dlatego że miałam na sobie podkolanówki i nastąpił ucisk :baffled:

Confi wyglądasz ślicznie, gdzie ty niby te 20kg schowałaś co? chyba w pięty :-p

Paula o rety koguta :shocked2: ale akcja.... :-( szczęście że lekarze szybko zareagowali i udało im się ciebie odratować...ale normalnie nie mogę uwierzyć że od zwykłego skurcze macica potrafi pęknąć!!!!!!!!!!!:wściekła/y:

Paula7, opis przerażający! Dobrze że z Tobą i Dzieckiem wszystko się dobrze skończyło. Trzymaj się, dzielna jesteś.

Dziewczyny jutro zaczyna mi sie 39 tc i nie zauwazylam zeby zaczeła mi sie jakas akcja z czopem:baffled:.Brzuch mmnie boli kazdego dnia coraz czesciej i nic poza tym.Powiem Wam ze juz powoli swiruje:confused:

reklama
Dziewczyny jutro zaczyna mi sie 39 tc i nie zauwazylam zeby zaczeła mi sie jakas akcja z czopem:baffled:.Brzuch mmnie boli kazdego dnia coraz czesciej i nic poza tym.Powiem Wam ze juz powoli swiruje:confused:

K.M, mi się dzis zaczął 39 tydz, i jakos nic. :unsure: zazdroszczę Ci, juz bym chciała żeby było po wszystkim.

Do góry