reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Kokoszko, ogromne gratulacje!!!
Masz prześliczną córeczkę!!!
A opis porodu strasznie mnie wzruszył:-D:zawstydzona/y:

Ja dziś dużo smeram brzuszek i mówię jak bardzo kocham Synka... I mówiąc te słowa napływają mi łzy do oczu... łzy wzruszenia oczywiście:zawstydzona/y:
Podejrzewam, że jak Go zobaczę, to tez będę płakać - ze szczęścia :tak::-D

reklama
Kokoszka Maleńka po prostu cudo. Ty też ślicznie wyglądasz młoda mamusiu:-).
Anula1812 u mnie z tym 4xS to samo.Wielkie Nic:baffled:!
Jeśli chodzi o basen to ja owszem chodziłam ostatnio nawet dość często.Nic nie złapałam ale to pewnie dzięki kwasowi mlekowemu. Cały czas z rodzinką bierzemy Lakcid.
M@dz1@,Paula7 Ja mam termin za 6 dni i ten mój uparciuch tez się na świat nie spieszy.Tak jak u M@dz1@ zapowiadało się dużo wcześniej a tu d... blada. Te nasze zodiakalne byczki już są cholernie uparte a co będzie później:baffled:.

Kurde tak sobie pisze i pisze a puszka z lichi juz pusta-dobrze, ze mam zapas w lodowce:-).

Witam ciężaróweczki.
Ja również 2w1

Kokoszka- masz prześliczną córeczkę!!!:-)Też myślę że podobna do Ciebie. Fajna czarnulka i ślicznie jej w różowym:-)

Ja mam masę prasowania ale mi się nie chce więc zmykam do teściowej na ogródek i może mnie na obiadek dziś zaprosi bo nie chce mi się gotować a mój mąż w pracy do 20.00. Tak więc narazie papa

Boszsz Anula ,ale miałas przygode . Wybacz ale ja też sie uśmiałąm bo wyobraziłam sobie jak ta kretynka się miota przy Tobie z tą sonda od KTG...:-D

Nie mniej jednak zastanawiam się jak ona zdołała znaleźć prace w tym zawodzie ...niedouczona jakaś .

Imagination a Ty moja droga powinnas klapa zrobić za to ,ze nie udzielasz się na wątku otwartym... a co do wzruszeń to fakt ja im bliżej porodu tym częściej wzruszam się na mysl o moim synku. Na bank będę ryczeć na porodówce ...mało tego na bank mój M tez będzie ryczeć :-D oj fajnie będziemy wyglądali :rofl2:

mamamatysia kurczę żebym jak była mądrzejsza wcześniej to tez bym na basen nie poszła...moze na basenie to paskudztwo złapałam, a już na pewno zaluję że wczesniej nie zaczęłam brać kwasu mlekowego . teraz biorę LaciBios Femina, ale tylko dlatego ze wzięlam antybiotyk....echhh mądry Polak po szkodzie

Confi Ja tez bym na to nie wpadła z tym kwasem mlekowym ale starszak bierze od jesieni, mężulek to samo wiec ja odruchowo jak szykuje codzienną wieczorna porcje witamin to sama łyknę:-),zaszkodzić nie zaszkodzi a pożytek jest bo w tym roku żadnej grypy jelitowej nie złapalismy.

Imagination a Ty moja droga powinnas klapa zrobić za to ,ze nie udzielasz się na wątku otwartym... a co do wzruszeń to fakt ja im bliżej porodu tym częściej wzruszam się na mysl o moim synku. Na bank będę ryczeć na porodówce ...mało tego na bank mój M tez będzie ryczeć :-D oj fajnie będziemy wyglądali :rofl2:
Chętnie bym sie i tutaj udzielała, ale nie sposób Was nadrobić. A mnie nie było 3 dni, bo byłam w szpitalu, wiec tymbardziej nie byłabym w stanie nadrobić:tak: Zaglądam tutaj, ale sie nie udzielam.

Mnie ciekawi reakcja mojego T jak zobaczy Małego... Bo niestety nie będzie ze mna przy porodzie:-(
A ja sie dzisiaj opycham samymi niezdrowymi rzeczami... Bratu została pizza z wczoraj i mi pozwolił zjeść, więc odgrzewam w mikrofalowce i wcinam z ketchupem;-) Później babcia naleśniki ma zrobic, to kolejne jedzonko niezdrowe będzie... Ale kożystam puki jeszcze mogę;-)
Zrobiłam sobie też pedicure.... Oj, wyższa szkoła jazdy była:nerd: Albo mi nie wygodnie, albo Mały mnie kopie, bo Go gniotę... No ale jakoś zrobiłam... choć na raty:-p I teraz mam sliczne czerwone pazurki i na porodówce nie będę tak straszyć wrazie czego ;-)

Chętnie bym sie i tutaj udzielała, ale nie sposób Was nadrobić. A mnie nie było 3 dni, bo byłam w szpitalu, wiec tymbardziej nie byłabym w stanie nadrobić:tak: Zaglądam tutaj, ale sie nie udzielam.
Dobra , dobra to nie wymówka :-p
zaglądaj częściej a przeci8ez nikt nie oczekuje ,ze odposzesz każdej z osobna , aj tez tego nie robię jak te gadułki naklikają za dużo. Musiałabym siedzieć cały dzień i odpisywac ;-)

Mnie ciekawi reakcja mojego T jak zobaczy Małego... Bo niestety nie będzie ze mna przy porodzie:-(

a dlaczego? Nie chce czy nie może? Mój M na początku nie chciał, to znaczy mocno się zastanawiał ,ale na szkole rodzenia położna nie dała mu tak jakby wyjścia :-D poniewaz chce rodzić w wodzie a tam opieka osoby bliskiej jest niezbędna, gdyz położnych na zmianie jest za mało by mogła jakaś siedziec ze mną przez cały czas ,a jak mój M się dowiedział o tym ,ze ewentualnie moge rodzić z moją psiapsiółką to absolutnie postanowił ze to ON ...TATA będzie przy porodzie i już nie było watpliwości ;-)

A ja sie dzisiaj opycham samymi niezdrowymi rzeczami... Bratu została pizza z wczoraj i mi pozwolił zjeść, więc odgrzewam w mikrofalowce i wcinam z ketchupem;-) Później babcia naleśniki ma zrobic, to kolejne jedzonko niezdrowe będzie... Ale kożystam puki jeszcze mogę;-)
Zrobiłam sobie też pedicure.... Oj, wyższa szkoła jazdy była:nerd: Albo mi nie wygodnie, albo Mały mnie kopie, bo Go gniotę... No ale jakoś zrobiłam... choć na raty:-p I teraz mam sliczne czerwone pazurki i na porodówce nie będę tak straszyć wrazie czego ;-)
własnie...kiedy się opychac łakociami i niezdrowymi rzeczami jak nie teraz? Potem jak będziemy karmić to będziemy mogły co najwyżej pomarzyć o takich przekąskach ;-)
ja sobie wczoraj zrobiłam naleśniki na cieście z dodatkiem kakao i cynamonu a do środka dałam dżem wiśniowy ...mmmmm pyszne były
dzis mam jazdę na ryż...w każdej postaci ;-)

reklama
Do góry