reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

marzena80 no mam wrażenie ,ze było wszystko co się robi by przyspieszyć ten proces :-)

ja nie chcę wydawać na kocyk , który bedzie i tak schowany w poszewce 50 złotych...może mam złe podejście ale tak sadzę. Poza tym cholera nie stac mnie na taki wydatek...mam zamiar kupić po prostu kawałek polaru w sklepie z tkaninami i finito....kołderka letnia jak na zawołanie ;-)

No i faktycznie Wasza sytuacja też jest nie do pozazdroszczenia, ja nie wiem co się dzieje ze tymi ludźmi, wystarczy przenieśc się gdzies 5 metrów dalej i zaraz kontakt się kończy...grrrr
a siostra Twojego męza faktycznie dziwna, przeciez jestes w ciązy i wszystko może się zdarzyć ...powinna wziąc to pod uwagę , choć jej stanowisko też rozumiem bo moze w jakiś sposób przygotowała się do przyjęcia was...moze zrobiła jakąś super potrawę no i Wy nie przychodząc w jakiś sposób ją zawiedliście ....rózne są powody.
No ciekawe czy 4 x S zadziała.

A jeśli chodzi o kocyk to ja bardzo długo zastanawiałam się czy kupić czy nie, ale w końcu kupiłam...

A siostrę mojego męża powiadomiliśmy dzień wcześniej około 14.00, że nie przyjdziemy, więc myślę, że przygotowania nie poszły jeszcze zbyt daleko. A najdziwniejsze jest to, że ona sama urodziła we wrześniu, więc jeszcze chyba nie zapomniała jak to jest być w ciąży. A na początku jej ciąża była dość poważnie zagrożona i przez 2 miesiące brała leki i zastrzyki i prawie z domu nie wychodziła. No, ale nie pamięta wół....

Dobra ja zmykam na razie. Miłego dnia kochane!!!

reklama
Witam majóweczki
Ja też juz mam bardzo niewiele do terminu Paula i chyba na przekór wszystkim lekarzom dotrwam do niego chociaż każdy mówił nie możliwe. Ja też juz próbowałam wszystkiego i nic heh już straciłam nadzieje i odpuszczam ananas też nic nie daje :) Pozdrawiam majóweczki :)

madzia - o to ty masz podobnie do mojego jedynie jeden dzien pozniej... no ale bedziesz majowka prawdziwa... nie martw sie... moze za mocno sie nastawilas ze urodzisz wczesniej...

Hej mamusie!!!!

Dziekuje slicznie za gratulacje JA 3mam kciuki za kazda z was za dobre rozpakowanie:laugh2:i zdrowych maluchow!!!!:-D:-D:-D

Ja juz w miare doszlam do siebie latam jak szalona, mam tyle obowiazkow ze nie nadarzam...ale sa to slodkie obowiazki, wlasnie niunia mi usnela wiec mam chwilke wejsc na forum bo pozniej czeka mnie jeszcze prasowanie:rofl2:hehe....Powiem wam ze porodu nigdy nie zapomne....Podczas cc bylam przytomna (znieczulenie miejscowe, zamrazanie) i jak mi gin wyja mala i pokazala w tej calej mazi plakalam jak glupia i pozniej ona tak krzyczala widzialam tylko ja pediatra czysci i mojego meza co krecil wszystko na kamarze (lacznie z porodem). Pozniej jak mi ja pielegniarka pokazala z daleka plakalam jeszcze gorzej..ale jesem szczesliwa!!!! dziewczyny to narodziny dziecka to super chwila i takie cudowne uczucie!!!zycze wam szybkiego porodu i szybkiego dojscia do siebie!!! Moja Mania jutro bedzie miec tydzien! ZGODNIE Z OBIETNICA WKLEJAM JEJ ZDJECIA:) MOWIA ZE DO MNIE PODOBNA...

BUZKI I POZDROWIENIA JAK BEDE MIEC CZAS BEDE ZAGLADAC:-D

Załączniki

• IMG_3173.jpg
    IMG_3173.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 83
  • IMG_3174.jpg
    IMG_3174.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 78
  • IMG_3161.jpg
    IMG_3161.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 73
  • IMG_3164.jpg
    IMG_3164.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 73
  • IMG_3169.jpg
    IMG_3169.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 87
  • IMG_3148.jpg
    IMG_3148.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 70
  • IMG_3151.jpg
    IMG_3151.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 77
  • IMG_3155.jpg
    IMG_3155.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 77
  • IMG_3156.jpg
    IMG_3156.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 85
słonko
a ja Ci powiem że odpuściłam sobie basen...widzisz jakie jaja są z tymi bakteriami z wymazów...a na takim basenie to masz wielkie szanse że jakieś dziadostwo Ci się przyklei...mój M ma możliwość załatwienia mi karnetu (co wiadomo się opłaca) ale skorzystam dopiero po porodzie..zresztą nawet fajnie będzie wyrwać się na basen żeby się odprężyc

Nina,
z tego samego powodu ja tez nie chodzę na basen w ciąży:tak:

Kokoszko , prześliczną macie córeczkę ... cudnie wyglądasz . jesssu kiedy ja się tego doczekam????
Tak bardzo bym chciał zobaczyc już tego mojego szkrabka:confused2:

Kokoszka - gratuluje !!!! :tak::tak::tak: Mała piękna !!!! I te czarne włoski :-)...
Ja melduje sie nadal 2w1:zawstydzona/y:
Chce osobiście obalić wszelkie teorie przyspieszaczy : ananas - do bani :wściekła/y: , spacery(a raczej u mnie szybki chód) do bani :wściekła/y:, schody - męczące nieporozumienie:wściekła/y:, sex - przyjemne ale nieskuteczne (w moim przypadku )nawet w DUŻEJ ilości :rofl2:
Tak pozatym byłam u mojej położnej wczoraj niestety netka nie miałam:eek: by napisać.Była na zastępstwie jakaś nietrybiasta i w pięć minut wypisała tylko karte, powiedziała OK,OK , serduszka nie mogła znależć :no:, szukała gdzieć u góry na brzuchu bo sie upierała że dziecko tam ma głóke,ja jej ze to plecki i dupka, a ona nietryb swoje, że nie słyszy dziecka:angry:, no myślałamże jej przyłoże.Więc mówie że dziecko gotowe do wyjscia, główka bardzo nisko więc przyłożyła pipa jedna na sam dół aż na ten wzgórek - no eureka:wściekła/y:, jest, taka zdziwiona mówi - no baby gotowe do wyjscia- ja na to że już od dawna ....ale kiedy? :no:Powiem wam że porażka.OK, OK - :baffled: żygne tym OK.

reklama
anula
:-D:-Dwiem że Ty masz nerwy ale ja się uśmiałam z Twojej opowieści:-D:-D

KOKOSZKA
MALUTKA POPROSTU CUDNA!!!!:-) MALEŃKA LALECZKA:-)
ŻYCZĘ WAM DUŻO ZDRÓWKA!!!!

Do góry