hehe - confi - ale ja już się przyzwyczaiłam do tego mojego!!! (poza tym i tak mam 3 inne kolory mebli w pokoju.. tyle tylko, ze wszystkie ciemne). Poza tym - łóżeczko było prezentem od mojej mamy, więc nie chce jej urazić (pisałam Wam o niej kiedyś - ona jest chora na SM, i sama znalazła to łóżeczko na necie, a jej netowe możliwości to gg, N-K, no i właśnie od niedawna google)
reklama
hihihi wiem ,wiem ...tak sobie zażartowalam bo akurat idealnie sie złożyło z tymi kolorami ...hehe - confi - ale ja już się przyzwyczaiłam do tego mojego!!! (poza tym i tak mam 3 inne kolory mebli w pokoju.. tyle tylko, ze wszystkie ciemne). Poza tym - łóżeczko było prezentem od mojej mamy, więc nie chce jej urazić (pisałam Wam o niej kiedyś - ona jest chora na SM, i sama znalazła to łóżeczko na necie, a jej netowe możliwości to gg, N-K, no i właśnie od niedawna google)
no tak kurde blaszka...wszystkie uciekają znów jak się pojawiłam...ide do tej wanny
a potem umyje te okna ...o :-)
slonkoonline
Mama Juleczki
Podobnie jak aga_k_m sumienie mi nie dalo wymienic lozeczka na inny kolor. W koncu mezus wybral, to niech ma i sie cieszy. Jeszcze pozwolilam mu o poscieli zadecydowac. Bedzie czul sie bardziej doceniony
No i wogole sie wscieklam, bo mi pralka bezszczelnie zezarla skarpetke z kubusiem puchatkiem! Jedyne czarne skarpetki ktore bylam gotowa nosic! Nosz w morde! Mam ta siatke na pranie bielizny, ale zawsze zapominam! WRr.r...... Moze jeszcze ja odzyskam...
Tez narazie sie pozegnam, bo musze z kolega sie zgadac i dac mu legitymacje do podbicia. Moze skocze do sklepu po jakies truskawki?
Pozniej pewnie pojade z mezem ogladac samochody.
No i wogole sie wscieklam, bo mi pralka bezszczelnie zezarla skarpetke z kubusiem puchatkiem! Jedyne czarne skarpetki ktore bylam gotowa nosic! Nosz w morde! Mam ta siatke na pranie bielizny, ale zawsze zapominam! WRr.r...... Moze jeszcze ja odzyskam...
Tez narazie sie pozegnam, bo musze z kolega sie zgadac i dac mu legitymacje do podbicia. Moze skocze do sklepu po jakies truskawki?
Pozniej pewnie pojade z mezem ogladac samochody.
M
Marzena80
Gość
No ja też powinnam się już do wanny wtoczyć i zacząć się uczłowieczać przed dziesiejszą wizytą.
A ja jutro mam zamiar zaliczyć jakiś porządny spacer po sklepach, a potem wziąć się za sprzątanie. No i może umycie okna nie byłoby głupim pomysłem. Firanek zmieniac nie będę, bo były świeże zawieszone tuż przed świętami, ale szybki można by machnąć. Zresztą zobaczymy co lekarz mi dziś powie. Może coś się jednak zaczyna tam dziać...
A ja jutro mam zamiar zaliczyć jakiś porządny spacer po sklepach, a potem wziąć się za sprzątanie. No i może umycie okna nie byłoby głupim pomysłem. Firanek zmieniac nie będę, bo były świeże zawieszone tuż przed świętami, ale szybki można by machnąć. Zresztą zobaczymy co lekarz mi dziś powie. Może coś się jednak zaczyna tam dziać...
tikanis
CieRpliWa
marzena- ja tez mam problem z dostaniem sie do stop ale jakos dalam rade:-)
iwona- sliczny kacik,, i ta posciel urocza.. a taka zabawke ma moj braciszek i wiem ze jest cudna... ale bardzo drogie sa do niej baterie
aga_k_m, ankzoc - hehe no wlasnie poszalalam.. hehe marzy mi sie spa.. juz powiedzialam mezusiowi ze na urodziny ktore mam 28 czerwca chcialabym zeby mitaka wizyte w spa zafudnowal , nawet przedstawilam mu oferte,, za 160zl w tym jest juz: masaz czesciowy, jakis zabieg na buzie, zabieg na wlosy, makijaz lub paznokcie i modelowanie wlosow. takze wydaje mi sie ze sie oplaca.. a maz na to ze pomylismy ale napewno sie zgodiz
iwona- sliczny kacik,, i ta posciel urocza.. a taka zabawke ma moj braciszek i wiem ze jest cudna... ale bardzo drogie sa do niej baterie
aga_k_m, ankzoc - hehe no wlasnie poszalalam.. hehe marzy mi sie spa.. juz powiedzialam mezusiowi ze na urodziny ktore mam 28 czerwca chcialabym zeby mitaka wizyte w spa zafudnowal , nawet przedstawilam mu oferte,, za 160zl w tym jest juz: masaz czesciowy, jakis zabieg na buzie, zabieg na wlosy, makijaz lub paznokcie i modelowanie wlosow. takze wydaje mi sie ze sie oplaca.. a maz na to ze pomylismy ale napewno sie zgodiz
no to super tikanis!!! ja teraz "zbieram" kaskę na odnowę.. już pal licho z buzią i włosami.. moje ciało będzie potrzebowało dosłownie reanimacji po porodzie... za dużo wszystkiego w około się natworzyło!!!
kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
witam dziewczynki mi też się marzy taka odnowa biologiczna no cóż zobaczymy noc dzisiaj nawet o.k. więc postanowiłam wysprzątać całe mieszkanko i co i nic w poniedziałek okna pomyję może to coś da
ULA wszystkiego najlepszego
ULA wszystkiego najlepszego
reklama
kurde....zapomniałam kupić ananasa
a czy wy wiecie czy taki z puszki tez działa? Czy tylko świezy? Bo u nas są świeże ale niedojrzałe ....wole takiego z puszki...do lodów albo galaretki mniaammm
tak sobie czytam te wasze rozmowy na temat łóżeczek i doszłam do konkretnego wniosku ...Aga i Słonko zamieńcie się łóżeczkami to obie będziecie zadowolone ... skoro macie ten sam model a tylko róznia sie kolorami , które Wam nie pasują
Confi,
ja słyszałam o surowym ananasie, że działa:-)
Wiesz, tez miałam od razu taka myśl, że Aga i Slonko musza się po prostu zamienić łóżeczkami i już wszystko będzie ok;-)