reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Qwa.... Normalnie zabije tego swojego chlopa!
Karze mi dzownic zalatwiac jakis serwis, zeby auto sprawdzic przed kupnem i jednak okazuje sie, ze on woli spokojnie sie umowic na wtorek! W morde! To nie moze wczesniej powiedziec, tylko ja wydzwaniam jak debil gdzie tylko, zeby cos skombnowac!:crazy::angry: Bosze! Zwariuje z nim! Ale kochany jest bo kupil lozeczko! :laugh2:

Widze, ze znow zaczyna sie maraton wizyt :-) ja tez niby ide, ale dopiero w poniedzialek nadchodzacy. Az sie boje pomyslec co tym razem Dr.-konowal nawymysla!
Ide sie doprowadzic do kultury.... Od kilku dni mysle o takim lekko zimnym prysznicu, ale napierw musze isc pranie powiesic i wlaczyc drugie, bo mezus znow skarpetek bidny nie ma :eek::baffled: Trzeba chodzic bez, jak ja i po problemie :tak:

aga_k_m kup grafitowy w kolka.... Jak moj :tak::-D Widze, ze ten desen w kolka ma powodzenie. Ten braz co ja go nie wzielam tez zaraz sie sprzedal....

Załączniki

• 7.jpg
    7.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 30
Kochane mamuski to ja już dziś piszę z prośbą, jutro mam wizytę u gina, więc proszę o trzymanie kciukasków, sama nie wiem czego mam się spodziewać po tej wizycie. Jakoś wytrwałam te dwa tygodnie w dwupaku z 2 cm rozwarciem, az ciekawi mnie co mi powie, czy mogę już śmiało chodzić, czy połozy mnie do szpitala, a może powie, że już nie długo rodzę bo rozwarcie się powiiększyło- ta ostatnia opcja byłaby najlepsza ;-), w każdym razie jeśli powie mi, że nie muszę już leżeć to zacznę korzystać ze spacewrków itp o ile dam radę, bo cały czas mam te skurcze i czuję, że niunia jeszcze niżej ma głowkę. W kazdym razie jesli cos będzie się działo to na pewno was o tym poinformuję :-)

na chwile obecną to dowiedziałam się wczoraj że męża od 1czerwca przenoszą do Lidzbarka Warmińskiego

Ale postanowiliśmy tyle ile sie da zostac tutaj - bo zanim znajdziemy mieszkanie itp.
Więc postanowił chorować, potem iśc na urlop i migac się aby być przy nas i nam pomagać
Tym bardziej że nie wiemy co będzie w sierpniu - bo może kroic się następna przeprowadzka do W-wy
Czasem to wyć mi sie chce i mam wszystkiego dośc :-(

iwona- jejka biedactwo, wspolczuje ci strasznie. Ciagle zmieniac miejsce zamieszkania, kiedys pisalas, ze w Gizycku nawet nie masz znajomych :-(, a tu szykuje sie kolejna zmiana. Wyobrazam sobie jak musi ci byc ciezko, dobrze, ze bedziesz miala swoije dwa bąbelki

Iwona to ile takich przeprowadzek już zaliczyłaś? Ale Warszawa chyba nie byłaby taka zła. Zobacz ile koleżanek z forum już byś tam miała.

slonko - no właśnie mojemu M podoba się ten wózek, który Ty będziesz miała wcześniej obstawiał jeszcze ten ciemnozielony w kółka - co Joannn zakupiła. Ale jakoś ja jakoś nie za bardzo jestem do tego koloru przekonana - i śmieje się z M, że wiem dlaczego jemu się tak spodobał ten kolorek - z Carlsbergiem w koszu będzie się prezentował idealnie, hehe) .. Mi podoba się grafitowo-czarny i beżowo-czarny (oczywiście piszę tu o Tako na tych większych kołach z przodu). Dzisiaj zapadnie ostateczna decyzja i pewnie w poniedziałek będę miałą już wózeczek w domku :)))

a co do łóżeczka - ja mam Radka w kolorze sosny (bo moja mama się uparła na jasne łóżeczko!!! nie ważne, że nam do żadnego mebla w pokoju kolorystycznie nie pasuje, Teak byłby idealny!!!!) - i dzieki temu kolorystycznie jest super dopracowany... ale ta szuflada i tak mi się nie do końca widzi - takie "niedopieszczone" te łóżeczko.. ale za to kotka ma nowe legowisko;-):-D

Mi to najbardziej żal jest mojej córci, bo w tym roku kończy niestety 6lat
Nie wiem czy uda mi sie załatwic zerówke :-( - bo pewnie będę musiała to robić dopiero we wrześniu
Boje się ze może będą kazali iśc jej do szkoły bo powiedzą że miejsc brak
A tu takie zmiany w jej życiu - nowy członek rodziny, przeprowadzka (nowe miejsce), nowe przedszkole/szkoła
Za dużo w tak krótkim czasie na nią spadnie

reklama
Do góry