reklama
slonkoonline
Mama Juleczki
GRATULACJE dla uli28
Kolejny chlopaczek.... I bardzo dlugasny! Moze niedlugo sie wyrowna stan dziewczynki VS chlopaczki
Kolejny chlopaczek.... I bardzo dlugasny! Moze niedlugo sie wyrowna stan dziewczynki VS chlopaczki
kurde...dziewczyny włączcie sobie tvn jak macie możłiwość siedzieć przy kompie i słuchać...niedlugo w Dzień Dobry TVN będzie o becikowym czyli temat dla nas..jak się okazuje nie wszystkie matki je dostaną
trzeba spełnic jakies ...k**** warunki
nienawidzę tych tępaków polityków....jessssu ale się wkurzyłam . Ciekawe jakie to będa warunki i jakie prawo mają Ci cholerni faceci by decydowac o tym kto dostanie becikowe a kto nie...wysadzić ich wszystkich w powietrze by nie wyrządzali więcej szkód....
trzeba spełnic jakies ...k**** warunki
nienawidzę tych tępaków polityków....jessssu ale się wkurzyłam . Ciekawe jakie to będa warunki i jakie prawo mają Ci cholerni faceci by decydowac o tym kto dostanie becikowe a kto nie...wysadzić ich wszystkich w powietrze by nie wyrządzali więcej szkód....
confi- kochana ty sie nie martw to jest zmiana ktora mowiu ze kobieta musi byc po opieka lekarza od 10 tc, i wtedy jest uprawniona do becikowego, ale dotyczy to dopiero mamusiek, ktore będa odbierały becikowe w listopadzie. Także my nie mamy co sie denerwować;-)
wiesz kochana...jedno dobre ze nas to nie dotyczy ale pytanie własciwie zostaje...kto pozwala im ...w większości facetom decydowac o tym która kobieta zasługuje na becikowe a która nie... a jak się dowiesz w 11 tygodniu o ciąży??? Wiesz czym to grozi prawda? fałszowaniem dokumentacji lekarskich a jak się nie da to pozostawieniem masy niesprawiedliwie potraktowanych kobiet....confi- kochana ty sie nie martw to jest zmiana ktora mowiu ze kobieta musi byc po opieka lekarza od 10 tc, i wtedy jest uprawniona do becikowego, ale dotyczy to dopiero mamusiek, ktore będa odbierały becikowe w listopadzie. Także my nie mamy co sie denerwować;-)
szlag by ich trafił najpierw wielkie akcje robią , te marne 1000 złotych daja wielcy mi dobroczyńcy a potem kombinuja jak to zabrać....
reklama
slonkoonline
Mama Juleczki
tak tak... Popieram!
To dotyczy tylko mam od listopada. My narazie dostaniemy to co sie nam nalezy.
Czyli napewno 1000zl. za urodzenie dziecka, moze byc tez samorzadowe (zalezy od urzedu miasta) i pielegnacyjny dodatek, ale juz zalezny od dochodow.
To dotyczy tylko mam od listopada. My narazie dostaniemy to co sie nam nalezy.
Czyli napewno 1000zl. za urodzenie dziecka, moze byc tez samorzadowe (zalezy od urzedu miasta) i pielegnacyjny dodatek, ale juz zalezny od dochodow.