reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
:-)
dzień dobry

zaraz będę Was nadrabiać teraz chciałam tylko przekazać informację

ula28 wczoraj o 9.30 urodziła Filipka 3860, 58 cm (poród zakończył się cc)

łohohoho ula_28 ogromne gratki :-D kolejny śliczny chłopczyk jest na swiecie ( synuś popatrz na kolegów i weź przykład :laugh2:)
suuuuper :tak:

kurde...dziewczyny włączcie sobie tvn jak macie możłiwość siedzieć przy kompie i słuchać...niedlugo w Dzień Dobry TVN będzie o becikowym czyli temat dla nas..jak się okazuje nie wszystkie matki je dostaną :no:
trzeba spełnic jakies ...k**** warunki
nienawidzę tych tępaków polityków....jessssu ale się wkurzyłam . Ciekawe jakie to będa warunki i jakie prawo mają Ci cholerni faceci by decydowac o tym kto dostanie becikowe a kto nie...wysadzić ich wszystkich w powietrze by nie wyrządzali więcej szkód....

confi- kochana ty sie nie martw to jest zmiana ktora mowiu ze kobieta musi byc po opieka lekarza od 10 tc, i wtedy jest uprawniona do becikowego, ale dotyczy to dopiero mamusiek, ktore będa odbierały becikowe w listopadzie. Także my nie mamy co sie denerwować;-)

confi- kochana ty sie nie martw to jest zmiana ktora mowiu ze kobieta musi byc po opieka lekarza od 10 tc, i wtedy jest uprawniona do becikowego, ale dotyczy to dopiero mamusiek, ktore będa odbierały becikowe w listopadzie. Także my nie mamy co sie denerwować;-)
wiesz kochana...jedno dobre ze nas to nie dotyczy ale pytanie własciwie zostaje...kto pozwala im ...w większości facetom decydowac o tym która kobieta zasługuje na becikowe a która nie... a jak się dowiesz w 11 tygodniu o ciąży??? Wiesz czym to grozi prawda? fałszowaniem dokumentacji lekarskich a jak się nie da to pozostawieniem masy niesprawiedliwie potraktowanych kobiet....
szlag by ich trafił najpierw wielkie akcje robią , te marne 1000 złotych daja wielcy mi dobroczyńcy a potem kombinuja jak to zabrać....

reklama
tak tak... Popieram!
To dotyczy tylko mam od listopada. My narazie dostaniemy to co sie nam nalezy.
Czyli napewno 1000zl. za urodzenie dziecka, moze byc tez samorzadowe (zalezy od urzedu miasta) i pielegnacyjny dodatek, ale juz zalezny od dochodow.

Do góry