HELLOOOOOOO!
Ja sie melduje 2w1. Narazie tylko sie zamelduje, bo musze troszke popracowac po domowemu. Pozniej wroce i nadrobie to co stracilam... A stracilam wiele.... Bo co... Bo kurde wczoraj net mi wysiadl. No i oczywiscie panowie tele-pomocnicy z TP SA wyprowadzili mnie z rownowagi!
Pozniej tatus mnie zabral na miasto, znow pilnowac auta... Bo jemu przeciez zawsze i wszedzie je kradna
No i z tego wszystkiego zapomnialam o syropie napisac mezowi. Jak juz wrocil, to poszlismy do tej nowej apteki i co... No Pan mgr. owszem slyszal, wie co to jest, nawet byl przedstawiciel, ale niestety teraz NIE MA
No to se pomyslalam "Daj Pan cokolwiek na bol gardla i bujaj sie! Maz i tak kupi cos w Wa-wie!" Dal jakies homeopatyczne gowienko, ale na chorobe to malo pomaga, raczej na bol tylko! No i jeszcze pomyslalam, ze od razu kupie majtasy do szpitala (jak maz placi
). Pan do mnie, ze jest tylko roz. 6. No to pomyslalam, ze napewno beda wielkie, jak rozmiarowka zaczyna sie od "1". No to poprosilam. W drodze do domu spogladam na paczke..... i o dziwo... Owszem jest na niej wielka "6", ale nie ze rozmiar! Tylko, ze 6 sztuk w paczce!
A rozmiar te gatki to mialy 40, czyli, ze dla mnie to na jedna noge! Ja pierdziele....
No to se kupilam majtasy....
princesstopic przesliczna niuniunia! Slodziak.... pewnie zyc Ci nie daje, ale co moze byc piekniejsze?
Gratulacje, zeby sie zdrowo i grzecznie chowala!
kokoszka rowniez gratulacje, ale wybacz moja Julka bedzie najpiekniejsza na swiecie ;-)
Zapewne, jak dla kazdej z nas wlasne dziecko :-) GRATULACJE i dawaj foteczki swojego paczusia slicznego!