reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

dokładnie takie są realia.:no:
najgorsze jest to że wszelkie zmiany, które sie pojawiają to i tak zazwyczaj na korzyść tych bogatych...

reklama
DZIEŃ DOBRY MAMUŚKI:-)
Ale dzisiaj zaczął się dzień - od samych dobrych wiadomości:tak:
GRATULACJE WIELKIE DLA KOKOSZKI I JEJ CÓRECZKI:-):-):-)
ORAZ DLA ULI I JEJ SYNKA - NASZEGO DRUGIEGO CHŁOPAKA:-D:-D:-D

A jeszcze koleżanka ze SZK.R. napisała, że urodziła wczoraj chłopaka - a miałysmy ten sam termin - 11.05.:happy:

witam majóweczki ja nadal dwupak mój gin jest chyba psychiczny jak mógł mi powiedzieć 3 tygodnie temu ze urodze na dniach wrrr mam dziś urodzinki myślałam że może dzidzia zrobi mi prezent w nocy ale jak narazie cisza a najlepsze jest to że ja się czuje coraz lepiej skurczy to już prawie wogóle nie mam masakra :( chyba dociągne do terminu jak tak dalej pójdzie może i lepiej ale po co mi narobili nadziei

M@dziu,
wszystkiego, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:happy:
A Synek widocznie nie chciał, żebyście mieli w ten sam dzień urodziny;-);-);-).
Mnie też lekarka nastawiła na szybszy poród i miałam się go spodziewać nawet już tydzień temu:eek:, ale Maluszek jeszcze chce poczekać;-) - i dobrze, bo czekam na wynik wymazu:rofl2:

Pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę miłego dnia:happy:, nadrobie teraz pozostałe stronki;-)

kurcze wyobraźcie sobie że my z moim M jeszcze nie oddaliśmy pita:eek: kurcze tak to jest jak sie odkłada wszystko na osatnią chwilę...
tzn jestem zła bo to jest obowiązek mojego M..ja mam swoje:wściekła/y: a on oczywiście nie wiem na co czeka..*****...chyba na to żeby zapłacić karę 5 tys:angry:

madzia- wszytskiego naj i latwego porodu;-)

kokoszka, ula- gratulacje rozpakowania dziewczynki:-):-)

ankzoc- kochana a powiedz mi czemu ten posiew mialas robiony, ja nic takiego nie mialam robionego.. tylko badanie moczu za kazdym razem ale to wszytsko...:szok:

Dzień dobry Kochane! Melduje się w dwupaku. Dopiero 10 godzina, a Wy już z 4 strony napisałyście... Litości nie macie...

KOKOSZKA I ULA SERDRCZNE GRATULACJE!!!

Ula a miałam nadzieję, że uda nam się w ten sam dzień. Tyle podobnych dat miałyśmy...

MADZIA NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA URODZINOWE!!!

Ankzoc super, że wyniki o.k. Kamień z seca...
Slonko to widzę, że Wy wykształconych tych farmaceutów macie w tej aptece...

tikanis - te wymazy z pochwy są robione rutynowo
Niestety jak się ostatnio dowiedziałam nie wszędzie :-(
W Giżycku - gdzie obecnie mieszkam są praktykowane dopiero od 6m-cy
Widocznie mieli jakieś niemiłe "przypadki" że je wprowadzili

ankzoc
bardzo się cieszę że nic nie wychodowali:-)

ja tymczasem uciekam ...idę posprzątać..jakiś wielkich planów na dzisiaj nie mam...ale coś się pewni wymyśli:-)

papapa

reklama
ULA - gratuluje... super... no to kolej na chlopcow... to juz 2 czekamy na reszte...:-):-):-)

kokoszka - to dobrze ze jestes juz w domku i ze wszystko jest ok... ciesze sie razem z toba...:-)

madzia - serdeczne zyczenia dla ciebie i okazji urodzinek... moc zyczen...:-)

ankzoc - ciesze sie ze wyniki ok...

Ja tez 2w1 mala jak zwykle w nocy nie spi... az do 24.30 sie meczylam... mam nadzieje ze to sie troszke zmieni po porodzie... i bedzie troszke spokojniejsza...:tak: bo nie mam pojecia jak wyrobie...:sorry:

Do góry