reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

dokładnie takie są realia.:no:
najgorsze jest to że wszelkie zmiany, które sie pojawiają to i tak zazwyczaj na korzyść tych bogatych...

reklama
DZIEŃ DOBRY MAMUŚKI:-)
Ale dzisiaj zaczął się dzień - od samych dobrych wiadomości:tak:
GRATULACJE WIELKIE DLA KOKOSZKI I JEJ CÓRECZKI:-):-):-)
ORAZ DLA ULI I JEJ SYNKA - NASZEGO DRUGIEGO CHŁOPAKA:-D:-D:-D

A jeszcze koleżanka ze SZK.R. napisała, że urodziła wczoraj chłopaka - a miałysmy ten sam termin - 11.05.:happy:

witam majóweczki ja nadal dwupak mój gin jest chyba psychiczny jak mógł mi powiedzieć 3 tygodnie temu ze urodze na dniach wrrr mam dziś urodzinki myślałam że może dzidzia zrobi mi prezent w nocy ale jak narazie cisza a najlepsze jest to że ja się czuje coraz lepiej skurczy to już prawie wogóle nie mam masakra :( chyba dociągne do terminu jak tak dalej pójdzie może i lepiej ale po co mi narobili nadziei

M@dziu,
wszystkiego, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:happy:
A Synek widocznie nie chciał, żebyście mieli w ten sam dzień urodziny;-);-);-).
Mnie też lekarka nastawiła na szybszy poród i miałam się go spodziewać nawet już tydzień temu:eek:, ale Maluszek jeszcze chce poczekać;-) - i dobrze, bo czekam na wynik wymazu:rofl2:

Pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę miłego dnia:happy:, nadrobie teraz pozostałe stronki;-)

kurcze wyobraźcie sobie że my z moim M jeszcze nie oddaliśmy pita:eek: kurcze tak to jest jak sie odkłada wszystko na osatnią chwilę...
tzn jestem zła bo to jest obowiązek mojego M..ja mam swoje:wściekła/y: a on oczywiście nie wiem na co czeka..*****...chyba na to żeby zapłacić karę 5 tys:angry:

madzia- wszytskiego naj i latwego porodu;-)

kokoszka, ula- gratulacje rozpakowania dziewczynki:-):-)

ankzoc- kochana a powiedz mi czemu ten posiew mialas robiony, ja nic takiego nie mialam robionego.. tylko badanie moczu za kazdym razem ale to wszytsko...:szok:

Dzień dobry Kochane! Melduje się w dwupaku. Dopiero 10 godzina, a Wy już z 4 strony napisałyście... Litości nie macie...

KOKOSZKA I ULA SERDRCZNE GRATULACJE!!!

Ula a miałam nadzieję, że uda nam się w ten sam dzień. Tyle podobnych dat miałyśmy...

MADZIA NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA URODZINOWE!!!

Ankzoc super, że wyniki o.k. Kamień z seca...
Slonko to widzę, że Wy wykształconych tych farmaceutów macie w tej aptece...

tikanis - te wymazy z pochwy są robione rutynowo
Niestety jak się ostatnio dowiedziałam nie wszędzie :-(
W Giżycku - gdzie obecnie mieszkam są praktykowane dopiero od 6m-cy
Widocznie mieli jakieś niemiłe "przypadki" że je wprowadzili

ankzoc
bardzo się cieszę że nic nie wychodowali:-)

ja tymczasem uciekam ...idę posprzątać..jakiś wielkich planów na dzisiaj nie mam...ale coś się pewni wymyśli:-)

papapa

reklama
ULA - gratuluje... super... no to kolej na chlopcow... to juz 2 czekamy na reszte...:-):-):-)

kokoszka - to dobrze ze jestes juz w domku i ze wszystko jest ok... ciesze sie razem z toba...:-)

madzia - serdeczne zyczenia dla ciebie i okazji urodzinek... moc zyczen...:-)

ankzoc - ciesze sie ze wyniki ok...

Ja tez 2w1 mala jak zwykle w nocy nie spi... az do 24.30 sie meczylam... mam nadzieje ze to sie troszke zmieni po porodzie... i bedzie troszke spokojniejsza...:tak: bo nie mam pojecia jak wyrobie...:sorry:

Do góry