reklama
DZIEŃ DOBRY MAMUŚKI:-)
Ale dzisiaj zaczął się dzień - od samych dobrych wiadomości
GRATULACJE WIELKIE DLA KOKOSZKI I JEJ CÓRECZKI:-):-):-)
ORAZ DLA ULI I JEJ SYNKA - NASZEGO DRUGIEGO CHŁOPAKA
A jeszcze koleżanka ze SZK.R. napisała, że urodziła wczoraj chłopaka - a miałysmy ten sam termin - 11.05.
M@dziu,
wszystkiego, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
A Synek widocznie nie chciał, żebyście mieli w ten sam dzień urodziny;-);-);-).
Mnie też lekarka nastawiła na szybszy poród i miałam się go spodziewać nawet już tydzień temu, ale Maluszek jeszcze chce poczekać;-) - i dobrze, bo czekam na wynik wymazu
Pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę miłego dnia, nadrobie teraz pozostałe stronki;-)
Ale dzisiaj zaczął się dzień - od samych dobrych wiadomości
GRATULACJE WIELKIE DLA KOKOSZKI I JEJ CÓRECZKI:-):-):-)
ORAZ DLA ULI I JEJ SYNKA - NASZEGO DRUGIEGO CHŁOPAKA
A jeszcze koleżanka ze SZK.R. napisała, że urodziła wczoraj chłopaka - a miałysmy ten sam termin - 11.05.
witam majóweczki ja nadal dwupak mój gin jest chyba psychiczny jak mógł mi powiedzieć 3 tygodnie temu ze urodze na dniach wrrr mam dziś urodzinki myślałam że może dzidzia zrobi mi prezent w nocy ale jak narazie cisza a najlepsze jest to że ja się czuje coraz lepiej skurczy to już prawie wogóle nie mam masakra chyba dociągne do terminu jak tak dalej pójdzie może i lepiej ale po co mi narobili nadziei
M@dziu,
wszystkiego, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
A Synek widocznie nie chciał, żebyście mieli w ten sam dzień urodziny;-);-);-).
Mnie też lekarka nastawiła na szybszy poród i miałam się go spodziewać nawet już tydzień temu, ale Maluszek jeszcze chce poczekać;-) - i dobrze, bo czekam na wynik wymazu
Pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę miłego dnia, nadrobie teraz pozostałe stronki;-)
Nina27
Majowe mamy'09
kurcze wyobraźcie sobie że my z moim M jeszcze nie oddaliśmy pita kurcze tak to jest jak sie odkłada wszystko na osatnią chwilę...
tzn jestem zła bo to jest obowiązek mojego M..ja mam swoje a on oczywiście nie wiem na co czeka..*****...chyba na to żeby zapłacić karę 5 tys
tzn jestem zła bo to jest obowiązek mojego M..ja mam swoje a on oczywiście nie wiem na co czeka..*****...chyba na to żeby zapłacić karę 5 tys
iwona100na
Majowa Mamusia
m@dz1@ - Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzinek :-)
Może jeszcze maleństwo zdecyduje się na złożenie Ci życzeń "osobiście" :-)
ULA28 - gratuluje SYNKA :-)
Może jeszcze maleństwo zdecyduje się na złożenie Ci życzeń "osobiście" :-)
ULA28 - gratuluje SYNKA :-)
tikanis
CieRpliWa
madzia- wszytskiego naj i latwego porodu;-)
kokoszka, ula- gratulacje rozpakowania dziewczynki:-):-)
ankzoc- kochana a powiedz mi czemu ten posiew mialas robiony, ja nic takiego nie mialam robionego.. tylko badanie moczu za kazdym razem ale to wszytsko...
kokoszka, ula- gratulacje rozpakowania dziewczynki:-):-)
ankzoc- kochana a powiedz mi czemu ten posiew mialas robiony, ja nic takiego nie mialam robionego.. tylko badanie moczu za kazdym razem ale to wszytsko...
M
Marzena80
Gość
Dzień dobry Kochane! Melduje się w dwupaku. Dopiero 10 godzina, a Wy już z 4 strony napisałyście... Litości nie macie...
KOKOSZKA I ULA SERDRCZNE GRATULACJE!!!
Ula a miałam nadzieję, że uda nam się w ten sam dzień. Tyle podobnych dat miałyśmy...
MADZIA NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA URODZINOWE!!!
Ankzoc super, że wyniki o.k. Kamień z seca...
Slonko to widzę, że Wy wykształconych tych farmaceutów macie w tej aptece...
KOKOSZKA I ULA SERDRCZNE GRATULACJE!!!
Ula a miałam nadzieję, że uda nam się w ten sam dzień. Tyle podobnych dat miałyśmy...
MADZIA NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA URODZINOWE!!!
Ankzoc super, że wyniki o.k. Kamień z seca...
Slonko to widzę, że Wy wykształconych tych farmaceutów macie w tej aptece...
iwona100na
Majowa Mamusia
tikanis - te wymazy z pochwy są robione rutynowo
Niestety jak się ostatnio dowiedziałam nie wszędzie :-(
W Giżycku - gdzie obecnie mieszkam są praktykowane dopiero od 6m-cy
Widocznie mieli jakieś niemiłe "przypadki" że je wprowadzili
Niestety jak się ostatnio dowiedziałam nie wszędzie :-(
W Giżycku - gdzie obecnie mieszkam są praktykowane dopiero od 6m-cy
Widocznie mieli jakieś niemiłe "przypadki" że je wprowadzili
reklama
ULA - gratuluje... super... no to kolej na chlopcow... to juz 2 czekamy na reszte...:-):-):-)
kokoszka - to dobrze ze jestes juz w domku i ze wszystko jest ok... ciesze sie razem z toba...:-)
madzia - serdeczne zyczenia dla ciebie i okazji urodzinek... moc zyczen...:-)
ankzoc - ciesze sie ze wyniki ok...
Ja tez 2w1 mala jak zwykle w nocy nie spi... az do 24.30 sie meczylam... mam nadzieje ze to sie troszke zmieni po porodzie... i bedzie troszke spokojniejsza... bo nie mam pojecia jak wyrobie...
kokoszka - to dobrze ze jestes juz w domku i ze wszystko jest ok... ciesze sie razem z toba...:-)
madzia - serdeczne zyczenia dla ciebie i okazji urodzinek... moc zyczen...:-)
ankzoc - ciesze sie ze wyniki ok...
Ja tez 2w1 mala jak zwykle w nocy nie spi... az do 24.30 sie meczylam... mam nadzieje ze to sie troszke zmieni po porodzie... i bedzie troszke spokojniejsza... bo nie mam pojecia jak wyrobie...